«Εμείς που ασχολούμαστε, είμαστε νούμερα; Αυτό τι είναι τώρα...» - Έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Σκορδά και Κωνσταντάρα στον αέρα της εκπομπής Fay's Time

«Δεν θα κάτσω να πεθάνω όμως και να ορίσω τη ζωή μου από αυτό»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εμείς που ασχολούμαστε, είμαστε νούμερα; Αυτό τι είναι τώρα...» - Έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Σκορδά και Κωνσταντάρα στον αέρα της εκπομπής Fay's Time

Μία έντονη διαφωνία είχαν το πρωί της Δευτέρας 18/12, η Φαίη Σκορδά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα της εκπομπής, Fay’s Time. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για τα ποσοστά τηλεθέασης των εκπομπών (δείτε εδώ τη χθεσινή τηλεοπτική μάχη).

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λοιπόν, έξεφρασε την απόψη του σχετικά με την εμμονή που έχουν ορισμένα πρόσωπα της τηλεόρασης με τα νούμερα τηλεθέασης, λέγοντας ότι είναι και οι ίδιοι "νούμερα". Η τοποθέτηση του, αυτή, φάνηκε να ενόχλησε αρκετά την παρουσιάστρια οι οποία όπως είπε ασχολείται αρκετά με τα πόσοστά.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο, ότι πριν απο λίγο καιρό, είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με αφρομή το σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της για τα νούμερα τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά. Αρκετοί τότε είχαν πάρει τη θέση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ.

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Σκορδά και Κωνσταντάρα

«Μακάρι να είναι οι περισσότεροι άνθρωποι στην τηλεόραση, σαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που δεν τους ενδιαφέρουν τα νούμερα, παρά να έχουμε όλα τα νούμερα που ασχολούνται με τα νούμερα» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Εμείς που ασχολούμαστε με τα νούμερα, είμαστε νούμερα; Αυτό τι είναι τώρα; Εγώ ασχολούμαι πάντως, δεν ξέρω για εσάς… Τα νούμερα τηλεθέασης, κυρίως όταν κάνεις πρωταθλητισμό, είναι το νούμερο 1, τι να κάνουμε;» απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η παρουσιάστρια.

«Όταν λέω νουμερολαγνεία, εννοώ να μην έχεις εμμονή. Και εγώ τα κοιτάω κάθε μέρα, δεν θα κάτσω να πεθάνω όμως και να ορίσω τη ζωή μου από αυτό» πρόσθεσε θέλοντας να ηρεμίσει την κατάσταση.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η επίπληξη της Φαίης Σκορδά προς τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στον αέρα της εκπομπής

«Ακούμε τη μία πλευρά. Πήραμε και την άλλη πλευρά να δούμε, αν ισχύει; Γιατί δεν έκανες ρεπορτάζ; Πού είναι τα τηλέφωνα; Γιατί δεν πέσανε τα τηλέφωνα, Λάμπρο μου; Εσύ δεν λες, ότι πρέπει να παίρνουμε τηλέφωνα, να έχουμε σφαιρικό το ρεπορτάζ; Αφού εσύ ξέρεις, ποιος ήταν και μας το είπες, γιατί δεν πήρες να το επιβεβαιώσεις;... Θα έπρεπε να είχες πάρει τηλέφωνο, γιατί μόνο θεωρία είσαι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη, αλλά και με διάθεση να "πειράξει" τον συνεργάτη της.

«Εννοείται, πως πρέπει να παίρνουμε τηλέφωνο. Αλλά επειδή εγώ σας το είπα ποια είναι η άλλη πλευρά, ποιο είναι το νόημα;», σχολίασε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος, ώστε να δικαιολογήσει τη θέση του. Μετά από αυτό αποφάσισαν να περάσουν στο επόμενο θέμα, χωρίς να δώσουν περαιτέρω έκταση στο συμβάν.