Σήκωσε την κούπα του Fay's Time επιδεικτικά στην κάμερα: «Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε...» - Το σχόλιο της Μπάρκα για την κόντρα Καινούργιου με Σκορδά

«Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί όλοι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σήκωσε την κούπα του Fay's Time επιδεικτικά στην κάμερα: «Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε...» - Το σχόλιο της Μπάρκα για την κόντρα Καινούργιου με Σκορδά

Η Δανάη Μπάρκα σήμερα Πέμπτη 9/11 σχολίασε τη νέα τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου. Να υπενθυμίσουμε για όποιον δεν γνωρίζει πως χθες 8/11 η παρουσιάστρια του ALPHA προχώρησε σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα κατά της συναδέλφου της, γεγονός που προκάλεσε σάλο.

Αφορμή στάθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ωστόσο το twitter της έκανε μια τεράστια επίθεση εξαιτίας των δηλώσεων της, αφού είπε πως η Σκορδά έκανε καριέρα εξαιτίας του γάμου της και... περίεργων εκπομπών.

Το όλο θέμα ωστόσο φαίνεται πως σταμάτησε εκεί, αφού η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δεν ήθελε να το συνεχίσει, κάνοντας ένα πολύ μικρό σχόλιο στο πλατό του Fays Time.

Σήμερα ωστόσο, οι εκπομπές έχουν κάνει τα σχόλια τους! Ξεκίνησε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα και συνέχισε η Δανάη Μπάρκα στο πλατό του Πάμε Δανάη.

Το σχόλιο της Μπάρκα για την κόντρα Καινούργιου - Σκορδά

«Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως επειδή δεν είμαι συνηθισμένη, ακόμα τουλάχιστον, ποτέ δεν ξέρεις. Κι επειδή βλέπω ότι όλοι συζητάμε το θέμα που διαδραματίστηκε ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί όλοι μας εδώ έχουμε αποδείξει ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε γιατί δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Επειδή δέχομαι πολλά μηνύματα δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά.

Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να μας κάνει να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε να ακούμε μια διαφορετική άποψη. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα σε άλλο κανάλι, δεν τους θεωρούμε απέναντι γιατί ξέρουμε τι τραβάει ο καθένας για να βγει μια εκπομπή. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, δεν είναι ωραίο, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε έναν άνθρωπο που νιώθει αμήχανα. Να είμαστε ενωμένοι και να μην "πυροβολούμε" τους ανθρώπους.

Με την μικρή μου εμπειρία είμαι χαρούμενη που ανήκω σε αυτή την ομάδα, δεν έχει χρειαστεί να χαρούμε κάνοντας κάτι προσβλητικό γιατί θα δούμε ένα άλλο αποτέλεσμα. Ο Καθένας κάνει τη δουλειά όπως θέλει... Να στείλω την αγάπη μου να πω μια καλημέρα και να είμαστε όλοι ο ένας δίπλα στον άλλον γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή», είπε η Δανάη Μπάρκα και σήκωσε την κούπα με το όνομα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, δείχνοντας ξεκάθαρα με ποιανής πλευρά είναι.