«Οραματίζομαι μια κοινωνία στην οποία οι γυναίκες θα αγαπάνε η μία την άλλη...» - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την κόντρα Καινούργιου με Σκορδά

«Δεν χρειάζεται κάποια πράγματα να γίνονται δημόσια»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Οραματίζομαι μια κοινωνία στην οποία οι γυναίκες θα αγαπάνε η μία την άλλη...» - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την κόντρα Καινούργιου με Σκορδά

Τη νέα κόντρα που ξέσπασε χθες, 8/11, ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, σχολίασε, το πρωί της Πέμπτης 9/11 η εκπομπή Mega Καλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε την απόψη της χωρίς ωστόσο θα θέλει να δώσει έκταση στο συγκεκριμένο θέμα.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, Τετάρτη 8/11 οι δύο παρουσιάστριες ήθραν σε αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά άγρια στον αέρα της εκπομπή της σχετικά με τα όσα είπε η Φαίη Σκοδρά για την κόντρα Μικρούτσικου - Light αλλά και για τις σπόντες που πέταξε για την ομάδα της Super Κατερίνα, στην εκπομπή της Fay's Time.

Την απάντηση του για τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά σχετικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σχολίασε και ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. «Η Φαίη ήταν η πιο εύστοχη όλων γιατί ετέθη θέμα αν είμαι ενημερωμένος ή όχι. Είπε η Φαίη "έχετε τον Ανδρέα για άνθρωπο που θα πει να μην παιχτεί το θέμα;". Αυτό λέγεται Ανδρέας. Συγγνώμη που περιαυτολογώ. Υπάρχει περίπτωση να μου πει ο Θέμης, είπαν αυτό και να του πω "Θέμη μην το παίξεις;"», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος δεν φάνηκε τόσο ενοχλημένος όσο η κεντρική παρουσιάστρια.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την κόντρα Κατερίνας Καινούργιου - Φαίης Σκορδά

«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Κάποια πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Είναι καλύτερα να διαxειρίζεσαι ορισμένα πράγματα. Εγώ ήρθα χθες σε επικοινωνία και με τα δύο κορίτσια, δεν θέλω να πω όσα ειπώθηκαν κατ'ιδίαν. Οραματίζομαι μια κοινωνία στην οποία οι γυναίκες θα αγαπάνε η μία την άλλη. Γιατί μεγαλώνω και εγώ ένα κορίτσι. Δεν χρειάζεται κάποια πράγματα να γίνονται δημόσια.» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια χωρίς να γίνει κανένας άλλος σχολιασμός από κάποιο συνεργάτη στο πάνελ της εκπομπής.

Δείτε εδώ το βίντεο: