Με γκλιτεράτο πράσινο μπλουζάκι και μίνι φούστα: Η λαμπερή είσοδος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της στο Mega

Με ανεβασμένη διάθεση

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Με γκλιτεράτο πράσινο μπλουζάκι και μίνι φούστα: Η λαμπερή είσοδος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της στο Mega

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ιδιαίτερα αγαπημένη στο τηλεοπτικό κοινό, Ελένη Μενεγάκη, εντυπωσιάζει πάντα με τις εμφανίσεις της, αλλά και τις στυλιστικές της επιλογές. Έχει αποδείξει, πως ιδίως τον τελευταίο καιρό με τις ημέρες των εορτών να πλησιάζουν είναι σε πολύ ανεβασμένη διάθεση.

Η αλήθεια είναι, ότι αυτές οι γιορτινές μέρες αποτελούν για όλους μία στιγμή χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Τα στολισμένα δέντρα και οι γεμάτοι λαμπιόνια δρόμοι της Αθήνας, μας αναπτερώνουν το ηθικό και μας κάνουν λίγο πιο ενθουσιασμένους και ευδιάθετους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν αποτελεί εξαίρεση όλων αυτών.

Το κατακόκκινα στολισμένο πλατό της εκπομπής της είναι και αυτό ένα κομμάτι και ένα μέρος της καθημερινότητάς της, με αποτέλεσμα κάθε φορά, που μπαίνει σε αυτό να δείχνει όλο και πιο λαμπερή (δείτε εδώ το στολισμένο πλατό της εκπομπής "Ελένη"). Έτσι, λοιπόν, και σήμερα, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, η έναρξη της απογευματινής ψυχαγωγικής εκπομπής, "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, ήταν διαφορετική. Με την εμφάνισή της να είναι και αυτή κάτι το μοναδικό.

Η ξεχωριστή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της

Με μία μπλούζα στην απόχρωση του πράσινου, όλο στρας και γκλίτερ, αλλά και με μία μίνι φούστα εμφανίστηκε στο πλατό η δημοφιλής παρουσιάστρια σήμερα. «Γειά σας, γειά σας, γειά σας», είπε κατά την είσοδό της με φανερή τη χαρά της και αρκετή θετική ενέργεια.

«Πολύ ωραία! Μπράβο Ελένη μου», της υπογράμμισε με ενθουσιασμό ο συνεργάτης και μάγειρας της εκπομπής, Γιώργος Τσούλης.

«Κάνω κι εγώ τα δικά μου! Ό,τι μπορώ», σημείωσε εκείνη. «Καλά κάνεις, αφού μπορείς, γιατί να μην το κάνεις;», της απάντησε εκείνος με τη σειρά του.

«Είμαστε πραγματικά στην πιο εορταστική περίοδο! Άντε να τη χαρούμε και να τη χαρεί ο καθένας με το δικό του τρόπο! Τι εννοώ; Εννοώ, ότι και αν υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχουνε πράγματα, τα οποία δε μας ικανοποιούν, ονειρευόμαστε πράγματα να έρθουν και να είμαστε ακόμα καλύτερα, μη χάνουμε τη στιγμή ρε παιδία. Τη στιγμή, που είναι εκεί, όπου είναι ο καθένας, να την απολαύσουμε και να τη χαρούμε», κατέληξε εκείνη.