Η νέα ζωή του Σταμάτη Γαρδέλη μετά το Δαφνί - Η απόφαση και ο μόνος άνθρωπος που επισκέπτεται

«Αυτή την στιγμή ηρεμεί. Ηρεμεί και κάνει και σχέδια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο σπίτι του απομονωμένος βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά το εξιτήριο από το Δαφνί. Η αποκατάσταση της ψυχικής του υγείας συνεχίζεται, με τον ηθοποιό να κρατάει χαμηλό προφίλ, να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ μόνη του επίσκεψη είναι στο σπίτι της μητέρας του.

Πριν από μερικές ημέρες ωστόσο, ακούστηκε πως ήταν να παραστεί σε κοσμικό κάλεσμα που πήγαν πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Όπως φαίνεται ωστόσο, δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα αφού δεν πήγε ποτέ.

Τι συνέβη στα αλήθεια με τον Σταμάτη Γαρδέλη

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η στενή του φίλη, Γιούλη Ζήκου:

«Έτσι όπως είναι τώρα ο Σταμάτης Γαρδέλης, είχαν το θάρρος να τον καλέσουν σε πάρτι; Ακόμα προσπαθεί να βρει τον εαυτό του, ηρεμεί αυτή την στιγμή. Πάει καλά ο κόσμος; Δεν είναι καλά μου φαίνεται. Ο Σταμάτης θα έτρεχε αμέσως σε αυτά τα πάρτι που πηγαίνουν οι καλλιτέχνες για να φωτογραφηθούν. Σε αυτά τα πάρτι πηγαίνουν συνήθως καλλιτέχνες που θέλουν να προβληθούν. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Σταμάτης ήταν θετικός να πάει σε ένα τέτοιους είδους πάρτι. Δεν το πιστεύω με τίποτα, όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχόταν πρόσκληση για τέτοιους είδους διασκέδαση. Ούτε να την δέχτηκε ούτε να πήγαινε σε αυτή τη φάση που είναι», ανέφερε αρχικά.

«Αυτή την στιγμή ο Σταμάτη ηρεμεί. Ηρεμεί και κάνει και σχέδια. Κάνει και σχέδια για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Δεν έχει διάθεση όχι να πάει σε πάρτι, δεν έχει καμία διάθεση να βγαίνει από το σπίτι του. Θέλει να κάνει προετοιμασία με τον εαυτό του. Εκμεταλλεύονται το όνομα του για να πάνε τα κανάλια. Είμαι σίγουρη για αυτό», ξεκαθάρισε (δείτε την συνάντηση του με τον μικρότερο του γιο).

Αυτή είναι η πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Οι επόμενες ημέρες μετά το εξιτήριο βρήκαν τον Γαρδέλη στο σπίτι του συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή, που του έχει δοθεί. Επιθυμία του μάλιστα - σύμφωνα με το περιβάλλον του - είναι να παραμείνει ήρεμος και να βρει ξανά τον εαυτό του.

Φαίνεται, πως οι ημέρες κυλούν καλύτερα για τον ηθοποιό, καθώς μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε το Super Κατερίνα τον είδαμε την Τρίτη 12/12 να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη μηχανή του σε δρόμο της Αθήνας.