«Έχω αναγκαστεί να είμαι πάρα πολύ σκληρή με τους από πάνω!» - Η αιχμηρή αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα της

«Αναγκάζεσαι λοιπόν να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω αναγκαστεί να είμαι πάρα πολύ σκληρή με τους από πάνω!» - Η αιχμηρή αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα της

Την Τρίτη 19/12 προβλήθηκε στο Fay's Time απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Βασιλική Τρουφάκου (δείτε εδώ) μιλώντας ανοιχτά για τον ''μισογυνισμό'' και για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία.

Με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά τόνισε, πως συμφωνεί με την ηθοποιό, καθώς και η ίδια η παρουσιάστρια έχει βιώσει στη ζωή και στην καριέρα της την πατριαρχία και ειδικότερα όταν έρχεται η ώρα να κλείσει μια οικονομική συμφωνία.

Τα πρόσωπα που παρευρίσκονται στο πάνελ είχαν διαφορετικές απόψεις και συγκεκριμένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τόνισε από τη μεριά του, πως δεν έχει μεγαλώσει με μισογυνιστικό τρόπο και πως δε χρειάζεται να μπαίνουμε στη λογική του ''τσουβαλιάσματος''.

Η δήλωση της Φαίης Σκορδά για δύσκολες στιγμές στην καριέρα της

«Κάθε ημέρα διαβάζουμε για μια γυναικοκτονία άσχετα που δεν το παίζουν οι εκπομπές. Να σου πω ένα προσωπικό βίωμα και θα μιλήσω για τη δουλειά μου για όλα τα χρόνια. Έχω αναγκαστεί κάποιες φορές να είμαι πάρα πολύ σκληρή - που δεν είναι του χαρακτήρα μου - και να μιλήσω σκληρά, γιατί έπρεπε να υπερασπιστώ τη θέση μου. Που έχω δει ότι στην ίδια περίπτωση σε άντρα δεν έχει συμβεί. Αναγκάζεσαι λοιπόν να αλλάξεις τις αντιδράσεις σου.

Αν είσαι και ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος και είσαι γυναίκα και έχεις μία εμφάνιση βλέπεις ότι δεν σε παίρνουν και πολύ στα σοβαρά. Έχω αναγκαστεί κάποιες φορές να γίνω πάρα πολύ σκληρή με τους από πάνω μόνο. Είναι και το πως ντύνεσαι. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πως έχει μεγαλώσει κάποιος, θεωρώ ότι είναι μέσα μας. Χρειάζονται χρόνια», είπε η Φαίη Σκορδά.

Συνεχίζει ή όχι στον ΣΚΑΪ;

Αλλιώς ξεκίνησαν, και αλλιώς τους βγήκε η συνεργασία της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ, αφού όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο της αποχώρησής της στο τέλος της σεζόν. Για να το πούμε πιο σωστά, τότε θα λήξει οριστικά το συμβόλαιο της παρουσιάστριας του Fay's Time, και παρά τις διαβεβαιώσεις της πριν από λίγες μέρες ότι έχει προτεραιότητα το κανάλι του Φαλήρου, οι αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr λένε μία διαφορετική ιστορία.

Οι ισορροπίες ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν τεταμένες από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, με το ξαφνικό φινάλε της εκπομπής «Πρωινό μας» μία εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο, να μην αφήνει την καλύτερη αίσθηση στην Φαίη Σκορδά. Κάτι που ενισχύθηκε όταν άλλαξαν την ώρα προβολής της καθώς και όταν έγιναν συγκεκριμένες αντικαταστάσεις συνεργατών της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για τις οποίες δεν ήταν πάντα έγκαιρα ενήμερη, ούτε απαραίτητα σύμφωνη η παρουσιάστρια.

Ποιος διεκδικεί τη Σκορδά εκτός του ΣΚΑΪ

Παρόλα αυτά, η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΪ, τιμώντας τη συνεργασία της τα τελευταία χρόνια με τους ανθρώπους του καναλιού, αλλά είναι μάλλον δύσκολο να συνεχίσουν μαζί αφού τα δικά της «θέλω» με εκείνα του σταθμού απέχουν σημαντικά. Είναι σίγουρο ότι σε περίπτωση που η Φαίη επιλέξει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, θα υπάρξουν πολλοί πρόθυμοι «μνηστήρες».

Ο ΑΝΤ1 κατ' αρχάς έχει εκφράσει την επιθυμία του να την επανεντάξει στο δυναμικό του, καθώς η μακροχρόνια συνεργασία τους ήταν και αγαστή ταυτόχρονα, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί ένας διαφορετικός ρόλος για εκείνη από το «Πρωινό», καθώς εκεί θεωρείται σταθερή η θέση του Γιώργου Λιάγκα. Την ίδια ώρα και η παρουσιάστρια δεν θα ήθελε να επιστρέψει σε ένα πάνελ επικαιρότητας, ούτε και θα ήταν σύμφωνη να περιοριστεί στον εμπορικό ρόλο, και στη στήλη των ζωδίων, όπως συνέβη και με άλλες παρουσιάστριες που τη διαδέχτηκαν.

Η απάντηση της παρουσιάστριας

«Πάντα γράφονται διάφορα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, με τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί μπροστά και πίσω από τις κάμερες, κρατάω μία καλή σχέση, και θεωρώ ότι με εκτιμούν. Τιμώ τη δουλειά που είχα πριν, δεν ήταν μόνο ο ΑΝΤ1, ήμουν και σε άλλα κανάλια. Το θέμα είναι τι μένει σε μία συνεργασία. Προς το παρόν είμαι στον ΣΚΑΪ, και το πιο πιθανό είναι να με δείτε στον ΣΚΑΪ», ανέφερε εκείνη μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Επί Τόπου αποφεύγοντας να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον.