Πρωινό μας: Ολοκληρώνεται άρον άρον η εκπομπή - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Τι συμβαίνει στο κανάλι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Ολοκληρώνεται άρον άρον η εκπομπή - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση πέρασε το βράδυ της Δευτέρας 3/7 ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αφού ενημέρωσε τους συντελεστές της εκπομπής Πρωινό μας πως η αυλαία θα πέσει νωρίτερα από τις 14 Ιουλίου και πιο συγκεκριμένα στις 7.

Μπορεί η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, στην έναρξη της εκπομπής της το πρωί της Τρίτης 4/7 να ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την απόφαση αυτή με έναν λιτό και απέριττο λόγο αλλά το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε τι πραγματικά συμβαίνει στο κανάλι.

Γιατί τελειώνει νωρίτερα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δείτε επίσης: O ALPHA πρόλαβε τον ΣΚΑΙ: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για την Φαίη Σκορδά στο πλατό του Super Κατερίνα

Ο λόγος έχει να κάνει με τα στούντιο όπου συστεγάζονταν ο Νίκος Μουτσινάς, οι Αταίριαστοι και η Φαίη Σκορδά. Πλέον, έχει μείνει μόνο το Πρωινό μας, όποτε για εξοικονόμηση βαρδιών αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η εκπομπή νωρίτερα.

Να σημειωθεί κάπου εδώ πως ημιτελικός και τελικός του Survivor All Star θα πραγματοποιηθούν 10 και 11 του μήνα αντιστοίχως οπότε όλα δείχνουν πως ο νικητής δεν θα μπορέσει να μιλήσει σε κάποια εκπομπή του ΣΚΑΙ, αφού δεν θα υπάρχει καμία εκείνη την περίοδο στον αέρα.

Τι μέλλει γενέσθαι για το Πρωινό μας

«Τελειώνει η σεζόν και περιμένουμε να δούμε πώς θα δομηθούν τα πράγματα για την επόμενη χρονιά. Ήξερα από την αρχή ότι θα είναι μια χρονιά που θα "χτίσουμε", ήξερα ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και χρόνος και περιμένουμε να βάλουμε τα δυνατά μας τη νέα σεζόν», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Όσον αφορά την αλλαγή ώρας της εκπομπής της, είπε: «Έγινε μία κουβέντα πριν από λίγες εβδομάδες, το συζητήσαμε, είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο και μακάρι να πάει καλά. Ουσιαστικά είναι μέχρι και τις 14:00, δηλαδή θα είναι 12:00-14:00 η πρόταση που μου έγινε από το κανάλι. Άκουσα τα επιχειρήματα, χωρίς να είναι πιεστικοί. Το συζητήσαμε και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Εγώ ούτως ή άλλως όταν πήγα στον ΣΚΑΙ είχα κάνει συζήτηση να τελειώνει η εκπομπή μέχρι τη 13:00. Ξέρω ότι ακούγονται πολλά βλέπουμε όμως ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό στο τέλος από μια διαδικασία που υπάρχει»

Σχετικά με την βραδινή ζώνη, είπε: «Το σκέφτηκα κάποια στιγμή, είπα "τέλος, το αγαπάς το πρωινό, το καθημερινό αλλά θα πας βράδυ". Μου άρεσε, δεν το περίμενα αλλά ζορίστηκα στην αρχή. Πάντα όταν μου γινόταν πρόταση και για πρωινό και βραδινό, έλεγα ότι τα παιδιά ήταν σε μικρή ηλικία και δεν το ήθελα, μου φαινόταν βουνό. Έλεγα όταν κάποια στιγμή τελειώσει αυτός ο κύκλος θα περάσω σε κάτι άλλο με το καλό και αν έχω προτάσεις. Αγχώθηκα με την πρόταση, το έκανα όμως, το ευχαριστήθηκα και το σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη».

Τι θα κάνει φέτος το καλοκαίρι; «Θέλω να ευχαριστηθώ φέτος το καλοκαίρι κάποιες ημέρες διακοπών με τα παιδιά. Πέρσι δεν ήξερα πού πατάω και πού βρίσκομαι, γιατί είχα υπογράψει πάρα πολύ αργά με τον ΣΚΑΪ. Στο προσωπικό, εύχομαι να μπορέσω να ολοκληρώσω τη μετακόμιση».