«Είναι πολύ άβολο και πολύ βαρύ, δεν ξέρεις από πού να πιαστείς...» - Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Όλα όσα είπε στην αρχή της εκπομπής της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι πολύ άβολο και πολύ βαρύ, δεν ξέρεις από πού να πιαστείς...» - Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Για την θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο Mega, το μεσημέρι της Τρίτης 19/12. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, συγκλονισμένη, στον τραγουδιστή που έφυγε από τη ζώη σε ηλικία 39 ετών στο Λαϊκο Νοσοκομείο.

Τραγικές φιγούρες, ωστόσο, είναι η μήτερα και η αδερφή του, οι οποίες, σοκαρισμένες ακόμη, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν, πως ο αγαπημένος τους Νίκος, έφυγε τόσο απότομα από τη ζωή. «Αχ παιδάκι μου... Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου... Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου...»είπε η μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη.

Από την πλευρά της η αδερφή του, Άννα, ανέφερε: «Ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα και τρέχω στους γιατρούς λέω του αδερφού μου έχουν πρηστεί τα άκρα του και είναι παγωμένα. Τι συμβαίνει ελάτε λίγο γρήγορα...» (δείτε εδώ όλες της τις δηλώσεις).

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Δεν γίνεται να μην κάνουμε μία αναφορά σε μία πολύ δυσάρεστη είδηση που άκουσα το πρωί. Πραγματικά είναι από αυτά που λες ότι ένα νέο παιδί έφυγε από τη ζωή, για εμάς, κάπως ξαφνικά. Ξέραμε ότι ήταν άρρωστος αλλά δεν ξέραμε την κατάστασή του... Τι τρομερό για όλη την οικογένεια. Δύο άνθρωποι από τη στενή στενή οικογένεια να φύγουν από τη ζωή την ίδια χρονιά»

«Είναι πολύ άβολο και πολύ βαρύ. Δεν ξέρεις από πού να πιαστείς. Δεν είχα δει τη μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη να μιλάει, την άκουγα με μία ηρεμία, αξιοπρέπεια, ζεστασιά στη φωνή της και αξιοπρέπεια. Ήταν σαν να μιλούσε στο παιδί της και ήθελε να δώσει κουράγιο. Με άγγιξε πάρα πολύ. Και επειδή η ζωή, έχει βαθιές πίκρες, χαρές, φλατ περιόδους, τα περιέχει όλα, κλείνοντας ένα θέμα το οποίο είναι τραγικό, αισθάνομαι πολύ άβολα όταν μιλάμε για θανάτους νέων ανθρώπων…»

Δείτε εδώ το βίντεο: