«Δεν είμαι καλά» - Η εικόνα της Άννας Φλωρινιώτη έξω από το νοσοκομείο που πέθανε ο αδερφός της

Καταρρακωμένη η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν είμαι καλά» - Η εικόνα της Άννας Φλωρινιώτη έξω από το νοσοκομείο που πέθανε ο αδερφός της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του Νίκου Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη 19/12 το πρωί, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του δέρματος, έπειτα από μια αφαίρεση ελιάς που είχε κάνει (δείτε εδώ τι εννοούμε).

Σε τραγική κατάσταση είναι η μητέρα του που σπάραξε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά και η αδερφή του η οποία ήταν εκείνη που φώναξε τους γιατρούς όταν τον έπιασε και ήταν παγωμένος, και της ανακοίνωσαν που άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα και τρέχω στους γιατρούς λέω "του αδερφού μου έχουν πρηστεί τα άκρα του και είναι παγωμένα. Τι συμβαίνει ελάτε λίγο γρήγορα”. Ήρθε ο γιατρός με έβγαλε έξω να τον εξετάσει...», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της - δείτε εδώ όλη την συνέντευξη.

Η εικόνα της Άννας Φλωρινιώτη έξω από το νοσοκομείο

Όλες οι κάμερες βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν και πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης, μάλιστα, η Άννα βγήκε και έκανε μια μικρή ανακοίνωση.

«Δεν είμαι σε θέση να πω κάτω. Θα σας τα πω άλλη ημέρα για τα διαδικαστικά γιατί δεν είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά φανερά καταρρακωμένη.

Συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα 19/12 μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης, ο οποίος αποκάλυψε το πάρτι που ετοίμαζε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Ήμουν ο καλλιτεχνικός του πατέρας. Ήταν παραπαίδι μου. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με την υγεία του. Ξαφνικά έγινε πολύ καλά την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ χαρούμενος. Ετοίμαζε πάρτι για την γιορτή του. Εκεί που με τρέλανε είναι που μου είπε "θέλω να κάνω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου" μου έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι. Όταν πήγα ακόμα καταλάβαινε. Είχε πολλά όνειρα. Ήθελε πολύ να δουλεύει. Μιλάω συνέχεια με την αδερφή του. Του έπιασε τα πόδια επειδή ήταν παγωμένα και φώναξε τους γιατρούς. Ήταν ένα άγιο παιδί, ένα ιδιαίτερο παιδί», είπε.

«Πιστεύω το ήξερε ότι θα φύγει. Ετοίμαζε ένα πάρτι. Δεν ξέρω παιδιά έχω συγκλονιστεί... Είναι αμαρτία να χάνονται τόσο νέα και καλά παιδιά», συμπλήρωσε.