«Η παρουσία της κυρίας Πρωτοψάλτη ήταν...» - Ο Δημήτρης Πιατάς παίρνει θέση στο σάλο για τη συναυλία της στο Βόλο

«Ως καλλιτεχνικός διευθυντής είμαι υποχρεωμένος να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Η παρουσία της κυρίας Πρωτοψάλτη ήταν...» - Ο Δημήτρης Πιατάς παίρνει θέση στο σάλο για τη συναυλία της στο Βόλο

Τον τελευταίο καιρό, η δημοφιλής τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, έχει απασχολήσει αρκετά φώτα της δημοσιότητας με τις αποφάσεις, που παίρνει. Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε, που επέλεξε να μη λέει τη λέξη "χοντρή" στο τραγούδι "Άδωνις" (δείτε εδώ πώς λέει πλέον το τραγούδι), και μία νέα θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει εναντίον της. Αυτή τη φορά σάλος έχει προκληθεί με αφορμή μία συναυλία, που αποφάσισε να πραγματοποιήσει στο δήμο του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου, εκείνη εμφανίστηκε στο νέο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, στα πλαίσια εκδηλώσεων της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, που διοργανώνονται. Στη συνέχεια, επέλεξε να φωτογραφηθεί στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έχει κάνει πολλές αρνητικές δηλώσεις και κατά των ομοφυλοφίλων (δείτε εδώ τι είχε πει για το Στέφανο Κασσελάκη), αλλά και για τους δημοσιογράφους (δείτε εδώ τι είχε πει).

Θέση σε όλα αυτά ήρθε να πάρει ο επιτυχημένος ηθοποιός, Δημήτρης Πιατάς, ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού θεάτρου Βόλου, σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μέσα από συνέντευξη, που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Η δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Πιατά για τη θύελλα αντιδράσεων κατά της Άλκηστης Πρωτοψάλτη

«Ως καλλιτεχνικός διευθυντής είμαι υποχρεωμένος να είμαι γνώστης όλων των τεκταινομένων στον χώρο του δημοτικού θεάτρου του Βόλου. Η παρουσία της κυρίας Πρωτοψάλτη ήταν ήδη προαναγγελμένη και την αποδέχτηκα ως δεδομένη, γιατί ήταν μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων. Εγώ μπορώ να μιλήσω ως υπεύθυνος του πολιτιστικού κομματιού του Βόλου. Ως υπεύθυνος μπορώ να πω, ότι είμαι πολύ περήφανος για αυτό που γίνεται στο δήμο του Βόλου, και είναι αντάξιο των κατοίκων, και είναι πολύ υψηλό το επίπεδο.

Η κυρία Πρωτοψάλτη είναι υπεύθυνος άνθρωπος και καλλιτέχνης, και όντως μπορεί να είχε μοιραστεί τους προβληματισμούς της μαζί μας, αλλά εκείνη ακόμα και στο δικό μας χώρο φέρει τη δική της ταυτότητα. Η εμφάνιση της κυρίας Πρωτοψάλτη δεν ακυρώνει την ποιότητά της. Είναι υποχρεωτικό να γνωρίζω τις ενστάσεις που πιθανώς έγιναν, αλλά ως εκεί και μιλώ εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα ήταν υψηλού επιπέδου», σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής ο γνωστός ηθοποιός για το γεγονός.