Με λευκό μπλουζάκι στο κρεβάτι του νοσοκομείου - Η όψη του Νίκου Φλωρινιώτη λίγο πριν φύγει από τη ζωή (Βίντεο)

Το μήνυμα του στο κοινό που ανησυχούσε για εκείνον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη την Τρίτη 19/12 σε ηλικία 39 ετών με τον τραγουδιστή να χάνει τη μάχη με τον καρκίνο λίγους μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Το τελευταίο διάστημα ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με το περιβάλλον του να προσπαθεί να του κρύψει την επιδείνωση της υγείας του. Μέσα από βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα βλέπουμε την πιο πρόσφατη όψη του.

Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο βίντεο το είχε στείλει ο Νίκος Φλωρινιώτης στην εκπομπή την περίοδο, που η κατάστασή του χειροτέρεψε και το κοινό αγωνιούσε για εκείνον! (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του).

Η εικόνα του Νίκου Φλωρινιώτη λίγο πριν φύγει από τη ζωή

«Όταν μπήκε στο νοσοκομείο, θέλω να δούμε το μήνυμα που ήθελε να δώσει στους τηλεθεατές που ανησυχούσαν για την υγεία του. Ήθελε να γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους, που αγωνιούσαν για την υγεία του», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, γιατί έκανα κάποιες εξετάσεις και κάτι έδειξαν και η γιατρός μου και το team της αποφάσισαν να νοσηλευτώ για να με έχουν από κοντά, να με παρακολουθούν για να δουν πώς πηγαίνω. Μετά από έξι μήνες θεραπεία, τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξω και να περάσω στον δεύτερο κύκλο θεραπείας.

Ήθελα να ευχαριστήσω τη γιατρό μου και το team της, όπως και εσάς και όλον τον κόσμο για τα άπειρα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που πήρα. Να είστε πάντα καλά. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Χαρδαβέλλα που ήρθε με είδε στο νοσοκομείο και μου χάρισε το βιβλίο του με ειδική αφιέρωση. Ευχαριστώ πολύ όλους να είστε καλά.

Αύριο ξεκινάω τη νέα μου θεραπεία, με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών μου που βρίσκομαι σε καλά χέρια και την αγάπη από όλους εσάς ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας. Σας ευχαριστώ όλους!», είχε πει ο Νίκος Φλωρινιώτης στο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο.

Συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατό του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα στις 19/12 μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης, ο οποίος αποκάλυψε το πάρτι που ετοίμαζε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Ήμουν ο καλλιτεχνικός του πατέρας. Ήταν παραπαίδι μου. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με την υγεία του. Ξαφνικά έγινε πολύ καλά την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ χαρούμενος. Ετοίμαζε πάρτι για την γιορτή του. Εκεί που με τρέλανε είναι που μου είπε "θέλω να κάνω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου" μου έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι. Όταν πήγα ακόμα καταλάβαινε. Είχε πολλά όνειρα. Ήθελε πολύ να δουλεύει. Μιλάω συνέχεια με την αδερφή του. Του έπιασε τα πόδια επειδή ήταν παγωμένα και φώναξε τους γιατρούς. Ήταν ένα άγιο παιδί, ένα ιδιαίτερο παιδί», είπε.

«Πιστεύω το ήξερε ότι θα φύγει. Ετοίμαζε ένα πάρτι. Δεν ξέρω παιδιά έχω συγκλονιστεί... Είναι αμαρτία να χάνονται τόσο νέα και καλά παιδιά», συμπλήρωσε.