«Μπαμπά μου να μου προσεχείς το μωρό μου...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Άννας Φλωρινιώτη για το θάνατο του αδερφού της

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μπαμπά μου να μου προσεχείς το μωρό μου...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Άννας Φλωρινιώτη για το θάνατο του αδερφού της

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Άννα Φλωρινιώτη και η μητέρα της Μάχη. Μετά από 6 μήνες που πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, έφυγε από την ζωή ο γιος του Νίκος. Για μεγάλο χρονικό διάστημα πάλευε με τον καρκίνο του δέρματος και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Λαϊκό σε τεχνητό κώμα.

Όπως έγινε γνωστό, μπορεί να έδειχνε καλύτερα, ωστόσο η υγεία του επιδεινώθηκε ξαφνικά και γρήγορα με αποτέλεσμα να μπορεί να μπει ούτε να μιλήσει και να επικοινωνεί με νοήματα. Μάλιστα, λόγω του έντονου πόνου του χορηγούσαν συνεχώς παυσίπονα και υπνωτικά.

«Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα μόνο εγώ του μίλαγα. Επειδή πόναγε πολύ του είχαν δώσει βαριά υπνωτικά, ηρεμιστικά και παυσίπονα. Ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 ημέρες τον είδα. Από την ημέρα που μπήκε του Αγίου Νικολάου είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, μόνο μας έδειχνε με τα χεράκια του. Μόνο με χάιδευε και με φίλαγε στο στόμα», αποκάλυψε η Άννα Φλωρινιώτη - δείτε όλες τις δηλώσεις του.

Όλη η ελληνική showbiz είναι σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου του, ενώ η εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλε μια συνέντευξη του που είχε γυριστεί πριν μπει στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν πρόλαβαν να την παίξουν όσο ζούσε.

Οι εικόνες μέσα και έξω από το νοσοκομείο είναι συγκλονιστικές με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση - δείτε βίντεο.

Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Φλωρινιώτη για το θάνατο του αδερφού της, Νίκου

Μη μπορώντας να αρθρώσει λέξη στις κάμερες λόγω της φορτισμένης ψυχολογικής της κατάστασης, η Άννα Φλωρινιώτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδιά χρόνια του αδερφού της, ο οποίος πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του.

«ΜΠΑΜΠΑ μου να μου προσεχείς το μωρό μου....», έγραψε στην λεζάντα της και οι διαδικτυακοί της φίλοι της έγραφαν "συλλυπητήρια".