«Όταν παντρεύτηκαν οι γονείς μου, ήμουν 12 χρονών, γιατί...» - Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για τα παιδικά του χρόνια

«Σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει η...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Θανάσης Αλευράς, δε συνηθίζει να μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή, αλλά κάθε φορά που επιλέγει να το κάνει, εξομολογείται μία καλά κρυμμένη πλευρά του εαυτού του (δείτε εδώ τι είχε πει για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει).

Κάτι αντίστοιχο, συνέβη και σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή, "Πρωΐαν σε Εἶδον", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, όπου βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε για την απόφαση των γονιών του να παντρευτούν, όταν ο ίδιος ήταν σε μεγάλη ηλικία.

Η εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά για τα παιδικά του χρόνια

«Σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει η μόδα, κυκλοφορώ πολύ απλός στην καθημερινή μου ζωή. Περνώ τον ελεύθερο μου χρόνο με τους φίλους μου, τρώμε, παίζουμε παιχνίδια αν και έχουμε πολύ διαφορετικά προγράμματα τελευταία. Η γενιά των 40 έχει ματαιωθεί πολλές φορές. Ζήσαμε και αναλογική αλλά και ψηφιακή παιδική ηλικία. Είμαστε μονίμως σε ένα τρεχαλιτό να ενημερωθούμε. Η απενοχοποίηση στην γενιά μου δεν έγινε εύκολα, είμαστε η γενιά της ψυχοθεραπείας», ανέφερε αρχικά για την καθημερινότητά του.

«Εγώ γεννήθηκα στην επαρχία, όταν παντρεύτηκαν οι γονείς μου ήμουν 12 χρόνων. Εγώ παρέδωσα την μαμά μου στον μπαμπά μου. Ο πατέρας μου ήταν ξανά παντρεμένος και τότε αργούσαν πολύ τα διαζύγια, όταν γεννήθηκα εγώ ήμασταν ήδη οικογένεια, όποτε βαρέθηκαν λίγο. Και κάποια στιγμή ήθελαν να κάνουν μια γιορτή και είπαν, "μωρέ δεν παντρευόμαστε;". Είχα πολύ μεγάλη στεναχώρια, γιατί δε μου πήραν δώρα εμένα κανένας από τους καλεσμένους. Ήταν πολύ ροκ για την εποχή, όταν έγραψα σε μια έκθεση στο σχολείο ότι οι γονείς μου πρόκειται να παντρευτούν ο δάσκαλος δεν μου τη διάβασε, γιατί ήταν και της εκκλησίας. Με έκανε να σκεφτώ τότε, ότι αυτό δεν ήταν σωστό, ότι είναι κακό», εξομολογήθηκε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την απόφαση των γονιών του.