«Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές, νιώθω ευγνώμων για...» - Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για την Αφροδίτη Λιάντου

«Πιστεύω ότι στο μέλλον θα ξανασυνεργαστούμε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές, νιώθω ευγνώμων για...» - Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για την Αφροδίτη Λιάντου

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, παραχώρησε, ο Παναγιώτης Σκουρλέτης, το πρωί της Τρίτης 19/12. Ο ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα του στην υποκριτική ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σύντροφό του, και κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου.

Είναι γνωστό ότι οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του MEGA, η Γη της Ελιάς, στην οποία πρωταγωνιστούσαν στους δύο πρώτους κύκλους ενώ πριν απο λίγο καιρό έκαναν και το επόμενο βήμα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σχέσης (δείτε εδώ).

Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για την Αφροδίτη Λιάντου

«Μπήκα στη δραματική σχολή με μεγάλη αμφιβολία, δεν ήξερα ακόμη τι θα ήθελα να κάνω. Σιγά σιγά με κέρδισε. Δεν ήμουν σίγουρος αν θέλω να το κάνω. Δεν ήταν εμπόδιο το γεγονός ότι ο πατέρας μου είναι θεατρικός σκηνοθέτης, αντιθέτως με βοηθάει» είπε αρχικά ο ηθοποιός

«Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές. Νιώθω ευγνώμων για τις σκηνές και τις στιγμές που ζήσαμε μαζί με την Αφροδίτη στη Γη της Ελιάς. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα ξανασυνεργαστούμε. Δεν ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον, όταν έχουμε σκηνές με άλλους, είναι μέρος της δουλειάς μας.Όταν είσαι καλά με τον άνθρωπο σου και έχεις μία υγιή σχέση, δεν ζηλεύεις»

«Δεν είναι πολύ έντονη η παρουσία των παπαράτσι στη ζωή μας, αλλά ξαφνιάζομαι που βλέπω φωτογραφίες μας με την Αφροδίτη. Ζητάω συμβουλές από την μητέρα της κοπέλας μου και είναι πολύ χρήσιμες και σημαντικές και τις περισσότερες φορές τις χρειάζομαι», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Μικρός ήθελα να γίνω πυροσβέστης και πιλότος. Έχω δουλέψει σε μεταφορική, σε καφέ και ταξιθέτης σε θέατρο. Έχω πάντα μαζί μου το φυλακτό της γιαγιάς μου για γούρι. Η κοινότητα των Ρομά με στηρίζει και όταν με βλέπουν με φωνάζουν με το όνομά μου».

Δείτε εδώ το βίντεο: