«Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο...» - Η Αφροδίτη Λιάντου ανακοίνωσε τα ευχάριστα για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Έκαναν το επόμενο βήμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, παραχώρησε η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία, αν και δεν μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, "έσπασε" τη σιωπή της για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς του MEGA, η Γη της Ελιάς, στην οποία πρωταγωνιστούσαν στους δύο πρώτους κύκλους μέχρι που οι χαρακτήρες τους βρήκαν τραγικό θάνατο, και έκτοτε "κόλλησαν" (δείτε εδώ φωτογραφίες με τα "καυτά" φιλιά τους).

Λιάντου & Σκουρλέτης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

«Νοικιάσαμε ένα σπίτι εδώ στη Ζωγράφου, εγώ και ο Αλέξανδρος. Εκείνος είναι που κάνει πίσω σε πράγματα, με βοηθάει πολύ στο σπίτι, δεν είναι ο άνθρωπος που τα περιμένει όλα από τα χέρια μου. Έχουμε βρει πολύ ωραίες ισορροπίες. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Συγκατοικήσαμε και λόγω της Κύπρου. Είχαμε κολλήσει κορωνοϊό και οι δύο, μας έβαλαν σε ένα σπίτι και τους δύο που είχαμε κολλήσει, για να μην κολλήσουμε τους άλλους, μια χαρά τα πήγαμε μαζί, λέμε μήπως να μείνουμε εδώ, και μείναμε στο σπίτι εκείνο που μας είχαν αφήσει», είπε αρχική για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Για τις ερωτήσεις που δέχονται και τα δημοσιεύματα περί γάμου και εγκυμοσύνης, απάντησε: «Ψιλογελάμε να πω την αλήθεια. Εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι στα πλάνα μας ακόμα».

«Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση μετά τη Γη της ελιάς. μόνο για θέατρο. Δεν ξέρω γιατί…» και συμπλήρωσε για τις φήμες που ήθελαν να είναι σε σειρά της ΕΡΤ: «Εγώ δεν έχω ιδέα για αυτό. Μπορεί και γι' αυτό να μην έχω δουλειά, γιατί έβγαλαν είδηση ότι θα είμαι κάπου, ενώ δεν. Ούτε καν μου έχει γίνει πρόταση γι' αυτό. Ούτε πρόταση στη μητέρα μου έγινε ούτε σε εμένα», ενώ έπειτα προχώρησε σε δηλώσεις για το σχετικά καινούργιο επαγγελματικό της βήμα και την επιχείρηση που άνοιξε (δείτε εδώ).

Όσον αφορά στη μητέρα της, σημείωσε: «Δεν είναι "η κόρη της Εβελίνας Παπούλια" τόσο πολύ πια. Δεν θα κάνουμε κάτι ακόμα μαζί με τη μητέρα μου, γιατί θα έχουμε πολύ άγχος και οι δύο. Η μητέρα μου μου έλεγε γιατί δεν σπουδάζεις κάτι άλλο;».