Νέα αρχή για την Αφροδίτη Λιάντου: «Αγάπη μου...» - Το μήνυμα του Αλέξανδρου Σκουρλέτη μετά την ανακοίνωση

Στο πλευρό της καλής του ο ερωτευμένος πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νέα αρχή για την Αφροδίτη Λιάντου: «Αγάπη μου...» - Το μήνυμα του Αλέξανδρου Σκουρλέτη μετά την ανακοίνωση

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, οι οποίοι έχουν σχέση και στο σίριαλ, αλλά και στην πραγματική ζωή. Μπορεί να μην το έχουν επιβεβαιώσει με τα λόγια τους, αλλά οι κοινές τους αναρτήσεις και εμφανίσεις το επιβεβαιώνουν. Μάλιστα, πρόσφατα η ηθοποιός απάντησε ανοιχτά και για την εγκυμοσύνη της.

Ο ένας αποτελεί στήριγμα για τον άλλο και έτσι, τώρα που η ίδια προχώρησε σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα (δείτε εδώ ποιο είναι το τέλος τους στη σειρά), εκείνος φυσικά έδειξε πως είναι στο πλευρό της και είναι περήφανος για εκείνη.

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Λιάντου με τον Σκουρλέτη στο πλευρό της

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια δημιούργησε ένα brand με τσάντες και το παρουσίασε με την εξής ανάρτηση, την Δευτέρα 13/3:

«Βρέχει τσάντες! Το e-Shop μας είναι πλέον διαθέσιμο και το link θα το βρεις στο description του προφίλ μου και στο προφίλ της @gratitude_gr στο Instagram!

Αυτό το ταξίδι είχε πολλές χαρές αλλά και δυσκολίες. Μου έμαθε όμως πολλά και το σημαντικότερο που μου έμαθε είναι πως όταν θέλεις κάτι πολύ πάντα υπάρχει ο τρόπος για να το καταφέρεις. Ελπίζω να σας αρέσουν οι τσάντες μας και να τις αγαπήσετε όσο και εμείς και όταν λέω εμείς εννοώ τους ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν στο να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η δίκη μου υπενθύμιση ευγνωμοσύνης, η δίκη σου ποια είναι?».

Λίγα λεπτά αργότερα, λοιπόν, εκείνος σχολίασε στο δικό του προφίλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που κατάφερες να δημιουργήσεις ένα πραγματικά υπέροχο brand! Καλή αρχή αγάπη μου».

Σκουρλέτης για Λιάντου