Γη της ελιάς: Οι δυσάρεστες φήμες επιβεβαιώθηκαν - Ανακοινώθηκε επίσημα ότι...

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της ελιάς: Οι δυσάρεστες φήμες επιβεβαιώθηκαν - Ανακοινώθηκε επίσημα ότι...

Πολλά ακούγονται καιρό τώρα για την συνέχεια της Γης της Ελιάς, αλλά μέσω του περιοδικού Tv24 επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά πως η Αφροδίτη Λιάντου δεν θα είναι στο δυναμικό της σειράς την επόμενη σεζόν. Για την ακρίβεια το αποκάλυψε η ίδια σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Βέβαια, δεν θα είναι η μόνη απουσία που θα σημειωθεί στην σειρά...

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λιάντου για την σειρά Γη της ελιάς

Δεν θα έλεγα πως τουλάχιστον φέτος γνωρίζει ιδιαίτερη αγάπη η ηρωίδα σας από το κοινό.

«Είναι αλήθεια πως έχει αλλάξει πολύ η Μυρτάλη. Ομως αυτό είναι λογικό, πέρασε άσχημα και ο χαρακτήρας της διαμορφώθηκε από την αρχή. Είναι πλέον πιο σκληρή, άφησε πίσω το γλυκό κορίτσι που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο, είναι και πιο αυστηρή. Μην ξεχνάτε πως η οικογένειά της, τα άτομα που εμπιστευόταν, την πρόδωσαν αλλάζοντας τη διαθήκη. Δυστυχώς για εκείνη, δεν μπορεί προς το παρόν να το αποδείξει. Παράλληλα, βίωσε και τον πόνο τού να χάνει τον πατέρα της αλλά και έναν άνθρωπο που αγάπησε. Εχουν προκύψει πολλές αλλαγές στη ζωή της και, αλήθεια, δεν πιστεύω πως θα τη δούμε να επιστρέφει στον παλιό, καλό της εαυτό».

Με δύο άτομα όμως τα πάει ακόμα καλά. Με την Ιουλία και τη Μαρίνα.

«Επιλέγει με ποιους θέλει να είναι πιο αυστηρή καθώς δεν θέλει να πιστεύουν οι γύρω της πως είναι κορόιδο. Εχει χάσει κόσμο από το πλευρό της αλλά δεν πτοείται. Αλλωστε και στην πραγματική ζωή συμβαίνει αυτό. Επιλέγουμε τους ανθρώπους που θέλουμε δίπλα μας. Ισως όμως και η Μυρτάλη στην αρχή να παραείχε ανθρώπους γύρω της που δεν ήθελαν απόλυτα το καλό της. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να φτιάξει τις σχέσεις με τους άλλους».

Με το 30% που της έχει απομείνει είναι ευχαριστημένη ή θα προσπαθήσει και πάλι να πάρει τα ηνία της επιχείρησης;

«Νομίζω πως δεν θα προσπαθήσει ξανά να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών, θα επικεντρωθεί στη δική της εταιρεία».

Ενα ακόμα ζήτημα που έχει προκύψει και την απασχολεί είναι και ο Αλέξης!

«Ενα μεγάλο ζήτημα θα έλεγα!».

Θα της αποκαλύψει τον φόνο του Γεράσιμου και εκείνη είναι σε σκέψεις αν πρέπει να τον καταδώσει στην αστυνομία ή όχι, σωστά;

«Δεν της είναι εύκολο, γιατί είναι ερωτευμένη με τον Αλέξη. Είναι φυσικό να μην ξέρει τι είναι σωστό και τι λάθος. Θα παλέψει μέσα της μέχρι να καταλήξει τι είναι σωστό, για τα δικά της τουλάχιστον δεδομένα...».

Υπάρχει κάτι που τη φοβίζει; Μήπως της κάνει κακό, για παράδειγμα.

«Σίγουρα το φοβάται αυτό αλλά την ίδια στιγμή φοβάται μην τον χάσει γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος που την αποδέχεται γι’ αυτό που είναι. Αλλωστε η αποκλειστικότητα που διεκδικεί ο Αλέξης είναι κάτι που της αρέσει πολύ γιατί στις προηγούμενες σχέσεις της δεν το είχε».

Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε δηλαδή άδεια οπλοφορίας; Γιατί φοβόταν για τη ζωή της;

«Ναι, γι’ αυτόν τον λόγο. Θέλει να το έχει πάνω της σε περίπτωση που συμβεί κάτι με τον Αλέξη».

Παρ’ όλα αυτά, είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν φεύγει. Πιστεύετε πως όταν μάθει και για τα άλλα εγκλήματά του θα τον συγχωρέσει; Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη της;

«Πιστεύω πως είναι ικανή να τον συγχωρέσει για πολλά πράγματα. Οπως έχει κάνει και ο ίδιος για τη Μυρτάλη. Η σχέση τους βασίζεται στο γεγονός ότι κατανοεί ο ένας το παρελθόν του άλλου. Αρα θα τον στηρίξει και θα τον αποδεχτεί για μια ακόμα φορά».

Τον στηρίζει αλλά την ίδια στιγμή τον κρατάει και στο χέρι και τον βασανίζει...

«Είναι λίγο χειριστική η σχέση τους. Και οι δύο θέλουν να έχουν τον έλεγχο και την αποκλειστικότητα. Δεν θα σταματήσει το παιχνίδι που υπάρχει μεταξύ τους για το ποιος θα κυριαρχήσει σε αυτό».

Αν όμως εκείνος υποψιαστεί πως η Μυρτάλη σκέφτεται να μιλήσει στην αστυνομία για τη δράση του;

«Πιστεύω πως το υποψιάζεται ο Αλέξης ότι η Μυρτάλη μπορεί να πάει στον Γιώργη Κουράκο ή οπουδήποτε αλλού και να μιλήσει. Ομως πήρε το ρίσκο γιατί υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ τους. Τόσο η Μυρτάλη όσο και ο Αλέξης μοιράζονται ακόμα και τις πιο άσχημες σκέψεις τους. Νομίζω πάντως ότι εκείνος δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να την εμποδίσει να πάει στην αστυνομία. Θα την αφήσει να το σκεφτεί μόνη της και να αποφασίσει τι είναι σωστό να κάνει».

Στην πραγματική ζωή θα είχε μέλλον ένας τέτοιος έρωτας;

«Σίγουρα όχι. Υπάρχουν όμως γύρω μας χειριστικές και αρρωστημένες σχέσεις που φυσικά δεν υπερβαίνουν τα όρια με δολοφονίες και ό,τι άλλο έχει κάνει ο Αλέξης. Τουλάχιστον έτσι ελπίζω».

Τα συναισθήματά τους υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν;

«Δεν το γνωρίζω αυτό, βέβαια η Μυρτάλη έχει πολλές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της, άρα δεν το αποκλείω. Μπορεί τελικά να μάθει τι έχει κάνει εκείνος στο παρελθόν και να μην μπορεί να το διαχειριστεί, όπως ότι σκότωσε το αγόρι της».

Η Ιουλία θα μπορούσε να της αλλάξει γνώμη; Συχνά της λέει ότι αυτό το αγόρι δεν κάνει για εκείνη.

«Κανέναν δεν θα άκουγε. Και η αλήθεια είναι -μιλάω τώρα σαν Αφροδίτη πιο πολύ- πως στη σειρά είναι ελάχιστα τα άτομα που ακολουθούν το γράμμα τού νόμου και φέρονται με γνώμονα την ηθική. Αρα η Μυρτάλη δεν είναι σε θέση να ακούσει κανέναν από εκείνους που της μιλάνε. Γιατί και οι ίδιοι δεν είναι σωστοί».

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε αυτό το ζευγάρι να έχει καλό τέλος;

«Δύσκολο! Οι σχέσεις που ξεκινάνε έτσι, δεν έχουν καλό τέλος».

Υπάρχουν σπόιλερς που αναφέρουν πως πεθαίνουν και οι δύο στο τέλος!

Σκουρλέτη Μυρτάλη αποχωρούν από την γη της ελιάς

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Σίγουρα θα τους άξιζε λίγο φως αλλά εδώ που τα λέμε μια τέτοια σχέση δεν μπορεί να τελειώσει με αίσιο τρόπο (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της Μυρτάλης). Η Μυρτάλη ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσε να έρθει στα σύγκαλά της αλλά από την πλευρά του Αλέξη αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί είναι μια ψυχιατρική κατάσταση/περίπτωση. Το πρόβλημά του είναι βαθύ. Δεν νομίζω πως θα τελειώσει καλά αλλά αν με ρωτάτε θα ήθελα να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε να ζήσουν κάπου που δεν τους γνωρίζει κανείς. Να κάνουν μια νέα αρχή. Αυτό θα ήταν το καλύτερο...».

Θα είστε του χρόνου στη σειρά;

«Οχι. Και εγώ και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχουμε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσουμε. Τουλάχιστον εγώ νιώθω πως ήρθε η ώρα να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο».

Σας έχει ανοίξει τον δρόμο η... Μάνη;

«Ο Αντρέας Γεωργίου μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία και νομίζω πως την εκμεταλλεύτηκα όσο καλύτερα μπορούσα. Σίγουρα ο ρόλος της Μυρτάλης μου έχει ανοίξει πόρτες και μου έχουν έρθει προτάσεις. Εχω εξελιχθεί και θα ήθελα να βρεθώ ξανά μετά τη “Γη της ελιάς” μπροστά από κάμερα. Μου αρέσει και η τηλεόραση και το θέατρο, ακόμα είμαι στο στάδιο που μαθαίνω, οπότε κάθε εμπειρία είναι πολύτιμη για μένα».

Τι άλλο κάνετε;

«Σύντομα θα ανοίξω τη δική μου επιχείρηση με τσάντες. Είναι άσχετο με την υποκριτική που αγαπώ αλλά είναι κάτι δημιουργικό που αγγίζει τα όρια της καλλιτεχνικής μου φύσης».