Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το αβάσταχτο τέλος της Μυρτάλης

Αίμα & δάκρυα για το φινάλε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το αβάσταχτο τέλος της Μυρτάλης

Τα νέα επεισόδιο της σειράς, Γη της Ελιάς, θα είναι καταιγιστικά. Μετά από πιέσεις του πατέρα του, ο Κίμωνας, ο οποίος δεν θα έχει καθόλου καλό τέλος (δείτε εδώ τι θα συμβεί), παρά το γεγονός πως είναι ερωτευμένος με την Δήμητρα, δέχεται να βγει με την Μυρτάλη για ένα φαγητό, να του κάνει το χατίρι μπας και τον αφήσει ήσυχο.

Η βραδιά τους τελειώνει ήρεμα κι εκείνη ανυποψίαστη γυρνάει στο σπίτι και πέφτει πάνω στον Αλέξη, ο οποίος δεν μπορεί να ηρεμήσει τις σκέψεις του. Συνέχεια στο μυαλό του τριγυρνά πως η Μυρτάλη δεν του είναι πιστή, δεν τον θέλει. Εκείνη δεν αντέχει άλλο την μεγάλη σκηνή που της κάνει και τον διώχνει.

Ο Αλέξης τρελαίνεται στην ιδέα πως θα χάσει την Μυρτάλη

Έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του και η κατάστασή του χειροτερεύει μέρα με την μέρα. Η σκέψη του προφανώς δεν είναι καθαρή και ρίχνει όλο το φταίξιμο στη Μυρτάλη. Εκείνη φταίει που έχει καταντήσει έτσι. Εκείνη φταίει και για να μην πάθει κακό πρέπει να φύγει μακριά της. Αρχίζει να κρατάει αποστάσεις. Εξαφανίζεται και η Μυρτάλη δεν μπορεί να το πιστέψει. Τον τρελαίνει στα τηλέφωνα, ψάχνει να τον βρει να δει τι συμβαίνει τέλος πάντων μεταξύ τους. Που να ήξερε...

Οι μέρες περνούν και ο Αλέξης αντί να γίνει καλύτερα χειροτερεύει. Ξεσπάει σε όποιον βρει, ακόμη και στην ίδια του την μητέρα με πρόφαση την σχέση της με τον Γεράσιμο. Δεν αντέχεται πια.

Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το αβάσταχτο τέλος της Μυρτάλης

Το μυαλό του γυρνάει κι αρχίζει να παρακολουθεί την Μυρτάλη. Θέλει να είναι κοντά της αλλά και μακριά της ταυτόχρονα, για να μην της κάνει κακό. Οι κινήσεις της όμως τον... προκαλούν να την σκοτώσει! Δεν σκέφτεται καθαρά. Δεν αντέχει ούτε να είναι μαζί της, ούτε όμως να είναι και χώρια της. Μόνο ο θάνατος θα τους χωρίσει τελικά!