Που και πότε θα γίνει η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη

Το τελευταίο αντίο στον γιο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Που και πότε θα γίνει η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε την Τρίτη 19/12 για την οικογένεια Φλωρινιώτη με το μικρότερο μέλος, τον Νίκο Φλωρινιώτη να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από γενναιά μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο (δείτε εδώ την πιο πρόσφατη όψη του στο νοσοκομείο).

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη

Το τελευταίο αντίο στον νεαρό τραγουδιστή θα ειπωθεί την Παρασκευή 22/12. Πιο αναλυτικά, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 14:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο του Σχιστού εκεί όπου κηδεύτηκε και ο πατέρας του.

Φλωρινιώτης - Κηδεία

Η συνέντευξη του Φλωρινιώτη λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Μια συγκινητική συνέντευξη, λίγες μέρες πριν τον θάνατο του, είχε παραχωρήσει ο Νίκος Φλωρινιώτης στην εκπομπή Το Πρωινό. Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για την πορεία της υγείας και την περιπέτεια του. Ιδιαίτερη αναφορά, έκανε τόσο στην οικογένεια του, όσο και στον Κώστα Χαρδαβέλλα, ο οποιος τον είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο για να του δώσει δύναμη και κουράγιο (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

«Έκλεισα το εξάμηνο του κύκλου που έκανα θεραπεία και πρέπει να κάνουμε καινούργιο τώρα γιατί ο οργανισμός συνηθίζει τη χημειοθεραπεία και τώρα πρέπει να την αλλάξουμε. Έχω έρθει να κάνω τις εξετάσεις μου, είμαι λίγο ταλαιπωρημένος. Είμαι λίγο κάπως. Αύριο ξεκινάω τη θεραπεία μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μπήκα στο νοσοκομείο, ήμουν ταλαιπωρημένος για τρεις τέσσερις ημέρες» είπε μεταξύ άλλων.

«Η γιατρός μου θεώρησε σωστό να κάνω εισαγωγή μέσα για να με δουν, γιατί ούτως ή άλλως θα έκανα θεραπεία. Ώστε να με δυναμώσουν, να είμαι δυνατός για να αντέξω την αγωγή και να πάνε τα πράγματα σωστά και καλά»

«Δίπλα μου είναι η μητέρα, η αδελφή μου κι άλλοι φίλοι μου καλοί, όπως ο κ. Χαρδαβέλλας. Ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν έμαθε στην αρχή για εμένα. Για να μου δώσει κουράγιο γιατί έχει περάσει και ο ίδιος καρκίνο. Μου είχε δώσει πολύ μεγάλο κουράγιο και μου είπε να μη φοβάμαι, ότι όλα θα πάνε καλά και ότι το παν είναι η ψυχολογία» πρόσθεσε.

«Ήρθε ο ίδιος, μου έφερε το βιβλίο του, μου το υπέγραψε κιόλας, και μου είπε ότι είναι αφιερωμένο σε αυτό που έχει περάσει κιόλας. Μου είπε ότι θα βγούμε νικητές, όπως βγήκε εκείνος πριν πολλά χρόνια, να έχω πίστη στον Θεό».
«Πιστεύω ότι με προσέχει ο πατέρας μου από εκεί ψηλά και να πάνε όλα καλά. Ο πατέρας μού ήταν το στήριγμα του σπιτιού και η μητέρα μου ήταν σαν βράχος. Θέλω να πω στον κόσμο να μην φοβάται και να έχει πίστη» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Δείτε εδώ το βίντεο: