«Μου αρέσει ο γυμνισμός...» - Η δήλωση του Θανάση Αλευρά που σόκαρε το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά

«Ήθελα να μάθω μια δραστηριότητα στον ελεύθερο μου χρόνο, για αυτό κάνω...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Μου αρέσει ο γυμνισμός...» - Η δήλωση του Θανάση Αλευρά που σόκαρε το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και performer, Θανάσης Αλευράς, αν και δε συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις, όταν το κάνει είναι αρκετά αποκαλυπτικός σχετικά με τη ζωή του. Το ίδιο έκανε και σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, αφού βρέθηκε καλεσμένος στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή, "Πρωΐαν σε Εἶδον", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή του και τα παιδικά του χρόνια, αλλά και το αντίκτυπο, που είχε στο σχολείο του, η απόφαση των γονιών του να παντρευτούν, ενώ εκείνος βρισκόταν σε μεγάλη ηλικία (δείτε εδώ τι είπε για αυτό). Όμως, αυτό, που σόκαρε περισσότερο τους παρουσιαστές της εκπομπής, Τζένη Μελιτά και Φώτη Σεργουλόπουλο, ήταν η αποκάλυψή του για τη νέα του δραστηριότητα, αλλά και το γυμνισμό.

Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για το γυμνισμό

«Ήθελα να μάθω μια δραστηριότητα στον ελεύθερο μου χρόνο, για αυτό κάνω μαθήματα για να πάρω δίπλωμα για ταχύπλοο. Σκεφτόμουν τι ωραία είναι να είσαι στην Αθήνα και να μπορείς να πεις, ”πάω για ένα μονοήμερο στην Κύθνο, και κάνεις μία ωραία μονοήμερη". Δεν την φοβάμαι την θάλασσα αλλά δεν θα βγω με 8 μποφόρ, θέλω να την μάθω», είπε αρχικά για το νέο του χόμπι.

«Επίσης λατρεύω τον γυμνισμό. Ψάχνω πάντα παραλία έτσι ώστε να μπορώ να βγάλω το μαγιό μου και να απολαύσω την θάλασσα με την γύμνια και τον ήλιο. Δεν πάω σε παραλίες γυμνιστών, γιατί θέλω να το απολαμβάνω μόνος μου, να είμαι σε ερημικό μέρος. Θέλω να είμαι μόνος μου, αν εμφανιστεί κάποιος θα ντυθώ, για να μην ταραχθεί ο άλλος. Μου αρέσει να είμαι μόνος μου και απολαμβάνω την παρέα μου, ο κόσμος και ειδικά ο Έλληνας με ταράζει. Είναι λίγο αδιάκριτοι πολλές φορές», αποκάλυψε για την αγάπη, που έχει στο γυμνισμό.