«Μέναμε σε ένα σπίτι στον Πειραιά...» - Η άγνωστη σχέση του Κοκλώνη με τον Νίκο Φλωρινιώτη

«Πού να φανταστώ όμως ότι αρκετά χρόνια μετά θα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Μια δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη στην εγχώρια showbiz σήμερα, Τρίτη 19/12. Ο Νίκος Φλωρινιώτης, λίγους μόλις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη, έφυγε από τη ζωή. Βρέθηκε αντιμέτωπος με τον καρκίνο του δέρματος και παρόλο που πάλεψε με όλη του τη δύναμη για να τα καταφέρει, έχασε τη μάχη, με την μητέρα του, Μάχη, και την αδερφή του, Άννα, να βυθίζονται στο πένθος.

Βυθισμένος στο πένθος είναι και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση για αυτή του την απώλεια, είχε πολύ στενή σχέση με εκείνον, αφού μεγάλωσαν στην ίδια πολυκατοικία όταν ήταν μικρά παιδιά.

Δείτε επίσης: Με λευκό μπλουζάκι στο κρεβάτι του νοσοκομείου - Η όψη του Νίκου Φλωρινιώτη λίγο πριν φύγει από τη ζωή (Βίντεο)

Η σχέση του Νίκου Κοκλώνη με τον Νίκο Φλωρινιώτη

«Μέναμε σε ένα φανταστικό σπίτι στον Πειραιά. Στον τρίτο όροφο ήμασταν εμείς και στο δεύτερο η οικογένεια του τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη. Μεγάλωσα με την Αννούλα και τον Νικολάκη Φλωρινιώτη, τα παιδιά του Γιάννη. Σκέψου ότι πήγαινα στο σχολείο και όταν γυρνούσα άκουγα από κάτω τον Γιάννη να τραγουδάει "Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα, πειράζει;". Ήταν το σουξέ της εποχής. Περιττό να σου πω ότι εκείνη την περίοδο όλοι οι σταρ του ελληνικού πενταγράμμου είχαν περάσει από αυτή την πολυκατοικία του Πειραιά. Θυμάμαι να διαβάζω στο δωμάτιό μου και από κάτω να είναι τηλεοπτικά links για να κάνουν συνέντευξη στον Φλωρινιώτη. Πού να φανταστώ όμως ότι αρκετά χρόνια μετά θα ασχολιόμουν ενεργά με την τηλεόραση και οι κάμερες και τα μικρόφωνα που έβλεπα πιτσιρικάς έξω από το σπίτι θα γίνονταν κάποια στιγμή η δική μου καθημερινότητα», είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του ο παραγωγός.

Άννα, Γιάννης, Νίκος Φλωρινιώτη

Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Το τελευταίο αντίο στον νεαρό τραγουδιστή θα ειπωθεί την Παρασκευή 22/12. Πιο αναλυτικά, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 14:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο του Σχιστού εκεί όπου κηδεύτηκε και ο πατέρας του.

Φλωρινιώτης - Κηδεία