«Όχι, δεν παίρνουμε τηλέφωνο να πούμε του άλλου του ανθρώπου...» - "Καταπέλτης" η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

«Έχουν εμμονές οι άνθρωποι, κλεισίματα, στεγανά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όχι, δεν παίρνουμε τηλέφωνο να πούμε του άλλου του ανθρώπου...» -

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 19/12. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την σειρά που πρωταγωνιστεί, Φόνοι στο Καμπναριό και για τον ρόλο της, ο οποίος έχει προκάλεσει θύελλα αντιδράσεων.

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί, ωστόσο και στη σχέση της με την πίστη, τονίοζοντας ότι επισκέπτεται πολύ συχνά τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, για τον οποίο τρέφει, όπως είπε, μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση. «Πιστεύω βαθύτατα στον Θεό. Σε αυτόν θα ζητήσεις βοήθεια. Από ποιον θα ζητήσεις;» επε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ το βίντεο).

Τι είπε η Ελισάβετ Κωνστναντινίδου για τον ρόλο της

«Ήταν υπέροχη διαδρομή. Κάποιοι άνθρωποι ενοχλήθηκαν, αλλά δεν θα καθίσω να ασχοληθώ. Λυπάμαι πάρα πολύ. Το έκανα με μεγάλο σεβασμό, ξέρω εγώ πως το υπηρέτησα και δεν μπορώ να είμαι στα μυαλά του κάθε ανθρώπου. Ενοχλήθηκαν ξενοχλήθηκαν. Τι να κάνουμε;»

«Όχι, δεν παίρνουμε και τηλέφωνο να πούμε του άλλου του ανθρώπου τι κάνει και ότι σε θαύμαζα και τώρα δεν σε θαυμάζω. Έγινε ένα τέτοιο κύμα. Δηλαδή λες κάτσε παιδάκι μου καλό. Άσε με να κάνω την εργασία μου. Το κάνω με τόσο σεβασμό. Να είναι καλά και καλά Χριστούγεννα. Έχουν εμμονές οι άνθρωποι, κλεισίματα, στεγανά, περιορισμένο πράγμα.» είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η απάντηση της για την σειρά, Φόνοι στο καμπαναριό

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, με την ηθοποιό να απαντάει στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν.

Φόνοι στο καμπαναριό

Πώς προσεγγίσατε τον ρόλο της ηγουμένης;

Μου αρέσουν τα μοναστήρια, πηγαίνω συχνά και παρακολουθώ τους ανθρώπους. Μου αρέσει η ησυχία που έχουν στο περπάτημα, στο κοίταγμα. Αυτό επιδίωξα να κάνω. Ήθελα να παντρέψω αυτήν την ηρεμία με την κωμωδία. Αυτό προσπαθώ να αποτυπώσω, αυτό σκέφτομαι συνεχώς στα γυρίσματα… Ακόμα τον δουλεύω τον ρόλο και ψάχνω στοιχεία.

Σας ξάφνιασαν οι αντιδράσεις που υπήρξαν για τη σειρά;

Να ξεκαθαρίσω πως δεν θεωρώ ότι έχουμε προσβάλει τα θεία. Όλοι δουλέψαμε και δουλεύουμε με θαυμασμό. Όταν μιλήσαμε με τον Αντώνη Αγγελόπουλο, τον σκηνοθέτη μας, όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προσεγγίσουμε τη σειρά αυτή και τη θεματική με σεβασμό. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με εμμονές, όμως. Θα πω ότι δεν χρειάζονται στεγανά... Πρέπει να υπάρχουν ανοιχτοί ορίζοντες.