Ελεονώρα Μελέτη: Η άγνωστη σχέση με τη θεία της Ελένης Μενεγάκη - Το σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την αγαπημένη της θεία, με την οποία μοιάζει πολύ (δείτε την εδώ) και δέχθηκε χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτησή της. Ένα από αυτά, όμως, ξεχώρισε.

Προήλθε από την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αποκάλυψε πως είχε γνωρίσει την συγκεκριμένη γυναίκα όταν πήγαινε ακόμα πανεπιστήμιο, εξηγώντας πως υπήρξε καθηγήτριά της. Μάλιστα, αποκάλυψε την βαθμό της είχε βάλει στην εργασία που είχε κάνει για εκείνη τότε, τονίζοντας βέβαια πως έχουν περάσει τόσα χρόνια που δεν θα την θυμάται πια.

Δείτε επίσης: «Τα έχασα, έκλαιγα! Τον έχω χάσει από 2,5 χρονών...» - Η σπάνια αναφορά της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τη σχέση της με τη θεία της Ελένης Μενεγάκη

«Να ξέρεις είναι εκπληκτική καθηγήτρια. Την είχα στο πανεπιστήμιο στο μάθημα γαλλικού πολιτισμού, κ μάλιστα στο τελευταίο εξάμηνο σε εργασία για το κίνημα του φεμινισμού, μου είχε βάλει 10! Δεν θα με θυμάται αλλά δώσε της την αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία της παρουσιάστριας του MEGA.

Μελέτη Μενεγάκη θεία

Η τυχαία συνάντησή τους έξω από τα γραφεία του MEGA

Ελένη Μενεγάκη και Ελεονώρα Μελέτη! Δύο γυναίκες, που η κάθε μία έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή πορεία στο χώρο της ελληνικής παρουσίασης με τα προγράμματα και τις εκπομπές, που έχουν συνδεθεί με τα ονόματά τους να έχουν μείνει στην ιστορία.

Στο σήμερα βλέπουμε τις δύο ξανθιές παρουσίες να ανήκουν στο δυναμικό του MEGA. H Μελέτη έχει αναλάβει την πρωινή ζώνη με το Mega Καλημέρα και η Ελένη Μενεγάκη τη μεσημεριανή με την εκπομπή Ελένη.

Το τηλεοπτικό μέλλον τόσο για τη μία, όσο και την άλλη είναι άγνωστό, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι, πως Μελέτη και Μενεγάκη διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Πρόσφατη απόδειξη αποτελεί η ανάρτηση της Μενεγάκη την Πέμπτη 7/12 στο instagram, καθώς συναντήθηκε τυχαία έξω από το στούντιο με τη Μελέτη - με τις δύο να είναι φυσικές και όμορφες!

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Αποχαιρετά το Mega; - Ποιος παίρνει την θέση της στην πρωινή ζώνη

«Μας έπιασαν τα γέλια που ήρθαμε και οι δυο μας με φόρμα στο στούντιο!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.