«Είμαι ένα ψέμα μπροστά στις κάμερες! Δεν έχω δώσει ούτε το 1% του εαυτού μου» - Πρωτοφανής εξομολόγηση από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαι ένα ψέμα μπροστά στις κάμερες! Δεν έχω δώσει ούτε το 1% του εαυτού μου» - Πρωτοφανής εξομολόγηση από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τρίτης 19/12 και συζήτησε μαζί με τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη για τον ρόλο που έχει αναλάβει για δεύτερη χρονιά ως παρουσιαστής του Night Out, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Γενικότερα, έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτό συμβαίνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν οι κάμερες και τα φώτα κλείνουν δηλαδή, ο ηθοποιός, όπως εξήγησε και ο ίδιος, είναι ένας άλλος.

Δείτε επίσης: Μήνυση στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη "Night Out" για το φιλί στον Αντίνοο Αλμπάνη

Η αποκάλυψη του Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική του ζωή

«Νιώθω ευλογημένος, γιατί είναι μια εκπομπή που την ξεκινήσαμε μόνοι μας στο YouTube με κάτι αυτοκίνητα με την ομάδα μου στην Κύπρο και περάσαμε καταπληκτικά και το πλατό ήταν μια σφραγίδα ότι αυτό μπορεί να γίνει και κάτι για το οποίο δεν σπάμε μόνο πλάκα. Το κάνουμε γιατί κάτι έχει να πει, κάτι πιο σοβαρό έχει να δώσει. Αγαπώ το οτιδήποτε δεν θυμίζει εκπομπή. Μου αρέσει το μπαρ και τα παιχνίδια και η κουβέντα. Προσπαθώ με νύχια και με δόντια στο κομμάτι της συνέντευξης να μοιάζει σαν να μην είναι ανοιχτές οι κάμερες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν το φανταζόμουν, προέκυψε, προέκυψε ωραία, ως ρόλος. Άρχισα πια να το βλέπω πιο σοβαρά, όμως δεν το είχα στο μυαλό μου ποτέ. Το απολαμβάνω πάρα πολύ, τρελαίνομαι».

Για την προσωπικότητά του και πώς παρουσιάζεται στην τηλεόραση, δήλωσε: «Είμαι ένα ψέμα μπροστά στις κάμερες. Είναι πολύ λίγα τα στοιχεία του εαυτού μου που δίνω, γιατί είμαι πολύ πριβέ άνθρωπος, φοβάμαι να μοιραστώ το οτιδήποτε και σφυρηλατώ τις απόψεις μου για να μην ενοχλήσω, γιατί δεν έχω εντρυφήσει σε πράγματα και δεν μπορώ να έχω άποψη για τα πάντα. Θέλω να προσφέρω στον κόσμο συναίσθημα. Αν μπορώ να το κάνω αυτό, είμαι πανευτυχής. Έχω πολιτική άποψη, έχω πατέρα που ήταν στην πολιτική, αλλά δε μπορώ να βγω και να λέω την άποψή μου γι’ αυτά τα θέματα.

Δεν έχω δώσει στην τηλεόραση ούτε το 1% του εαυτού μου. Δεν θέλω να ξέρουν τι είμαι. Δεν θέλω να μοιράζομαι τίποτα γιατί δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει αυτό. Αν εγώ πω κάτι πρέπει να κάνω ένα follow up. Εδώ δεν έχω καταλάβει εγώ ο ίδιος τι είμαι. Δεν φοβάμαι τι θα πει ο κόσμος. Απλά ποιος είμαι εγώ να εκφράσω την άποψή μου για πράγματα. Είναι τόσες πολλές οι γνώμες πια. Δεν θέλω να ξέρει ο κόσμος για μένα τίποτα. Δεν ξέρει κανείς και δεν θα μάθετε. Είμαι πολλά. Τα πάντα είμαι».

Και κατέληξε: «Λέω συνέχεια "σε αγαπάω", κλαίω πολύ, δεν ντρέπομαι, ούτε όμως και να νευριάζω. Δεν ντρέπομαι τίποτα, είμαι αφιλτράριστος. Δεν ξέρω αν θέλω να ρίξω το φίλτρο αυτό ποτέ μεταξύ της προσωπικής ζωής μου και της δημόσιας εικόνας μου».

Δείτε επίσης: «Φρίκαρα, τα έχασα όλα σε ένα βράδυ!» - Συγκινεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για όσα βίωσε