«Το φύλο το ξέρουμε! Με την Αγοραστή περάσαμε και δυσκολίες, αυτό το "χώρια" δεν...» - Η αποκάλυψη του Τσαλταμπάση για το μωρού που περιμένουν και την κρίση που πέρασαν με την Αρβανίτη

Η σπάνια προσωπική του εξομολόγηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το φύλο το ξέρουμε! Με την Αγοραστή περάσαμε και δυσκολίες, αυτό το

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, παραχώρησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης το απόγευμα της Τρίτης 19/12. Ο ηθοποιός, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, μίλησε για το παιδί που περιμένει με την σύζυγό του, Αγοραστή, ενώ προχώρησε και σε λεπτομέρειες για την σχέση τους και την κρίση που πέρασαν (δείτε εδώ τις φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα).

Οι τρυφερές δηλώσεις του Θανάση Τσαλταμπάση για την εγκυμοσύνη της Αγοραστής Αρβανίτη

«Τώρα στα κοντά... Δεν θέλουμε πολύ ακόμα. Μετά τις γιορτές θα γίνει με το καλό. Είναι πρωτόγνωρο, μαγικό... Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Άκουγα και φίλους μου που έχουν γίνει μπαμπάδες και οι περισσότεροι λένε ότι αφού γεννηθεί το μωρό κατάλαβαν, αλλά εγώ ήδη νιώθω μια περίεργη, ριζική αλλαγή μέσα μου. Κάτι συμβαίνει, κάτι έχει αλλάξει, κάτι έχει μετακινηθεί. Νιώθω περίεργα που κάτι τόσο δικό μου και δικό μας, με την Αγοραστή, θα προκύψει, μέσα από εμάς, από το DNA μας. Σκαλώνω στη σκέψη. Κάθε μέρα το συζητάμε και λέμε πόσο μας φαίνεται "μεγάλο", θαύμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αγωνία μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει. Νιώθω μια γλυκιά προσμονή, αλλά επειδή μου αρέσει να ζω τα βήματα που συμβαίνουν, αυτή τη στιγμή ζω αυτό που συμβαίνει. Δεν λέω "αχ να έρθει η στιγμή", το ξέρω ότι θα έρθει οπότε ζω αυτό που συμβαίνει. Βοηθάω όσο μπορώ».

Και όταν ρωτήθηκε πώς του το ανακοίνωσε η καλή του, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να πω πώς το έμαθα, πάντως ήταν πάρα πολύ ωραία η στιγμή. Ανατρίχιασα, όσοι το έχουν βιώσει με καταλαβαίνουν. Αφού ακόμα δεν το πιστεύω. Φανταστείτε πως ήταν την πρώτη στιγμή».

«Το φύλο το ξέρουμε, αλλά δεν το λέμε. Το δωμάτιό του είναι ουδέτερο, δεν μου αρέσουν αυτά που χαρακτηρίζουν το αγόρι και το κορίτσι. Δεν είμαστε αυτής της άποψης», επισήμανε στη συνέχεια και ανέφερε για όσα ακούνε από άλλα ζευγάρια για το πώς αλλάζει η σχέση μετά από ένα παιδί:

«Δεν επηρεάζομαι από τις ιστορίες που ακούω μπορεί να μου δίνουν τροφή για σκέψη, αλλά πιστεύω ότι είναι δυνατή η σχέση μας. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι η υγεία».

«Το παιδί μου θα ήθελα να πάρει την ψυχραιμία μου, τον μαλακό τρόπο με τον αντιμετωπίζω τα πράγματα. Θέλω να ψηλώσει λίγο περισσότερο από εμένα… Πλάκα κάνω. Η Αγοραστή λέει συνέχεια ότι θέλει να πάρει πράγματα από εμένα το παιδί. Κι εγώ το λέω αυτό. Είναι από τα πιο ειλικρινή άτομα που έχω γνωρίσει. Είναι γλυκιά, αυθόρμητη, έξυπνη», είπε σε άλλο σημείο.

Και για την σχέση του με την γυναίκα του, «Με την Αγοραστή έχουμε αντιθέσεις που κάποιες στιγμές δεν είναι τόσο χαριτωμένες. Περάσαμε και δυσκολίες. Δεν είναι όλα πάντα ρόδινα. Αλλά το ότι είμαστε μαζί δείχνει...Υπήρξε ίσως μία φυσιολογική φθορά σε κάποιο σημείο, όμως μετά καταλάβαμε ότι αυτό το χώρια δεν το θέλουμε. Εκεί καταλαβαίνεις, σε εμάς λειτούργησε και ξαναπροσπαθήσαμε».

Δείτε επίσης: «Ο γάμος έγινε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Τσαλταμπάση μετά την αποκάλυψη πως παντρεύτηκε ύστερα από 14 χρόνια σχέσης

Σε άλλο σημείο ανέφερε για τον εαυτό του: «Αμφισβήτησα τον εαυτό μου αλλά έχε καιρό που συνέβη αυτό έχω τονώσει την αυτοπεποίθησή μου, Έχω αντιληφθεί τι είμαι. Δεν νιώθω ότι οφείλω σε κάποιον κάτι όπως δεν νιώθω ότι μου οφείλει κάποιος κάτι».

Και επισήμανε για την καριέρα του: «Αισθανόμουν ότι με αντιμετώπιζαν ως έναν νεαρό που έχει πλάκα έπρεπε να αποδείξω ότι αυτός ο νεαρός είναι ηθοποιός που εν γνώσει του κάνει αυτή την πλάκα και μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Τα πρώτα χρόνια συνέχεια ήταν τύπου “Θανάση πες μας ένα αστείο”. Τον πρώτο καιρό ήθελα να τους ικανοποιήσω μετά συνειδητοποίησα ότι είναι περίεργο γιατί το ότι σε βλέπουν μία σειρά και κάνεις ένα αστείο έχει διαφορά με το αστείο που λες στην παρέα».