«Με μισεί τελευταία! Του είπα ότι θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα για τη δύσκολη σχέση με τον γιο της, Νίκο

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Σοφία Καρβέλα καθημερινά μέσα από τα social media της και ιδιαίτερα τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη δουλειά της, τις σκέψεις της, αλλά και τα παιχνίδια με τα παιδιά της, τα οποία λατρεύει.

Την Τρίτη 19/12, λοιπόν, προχώρησε σε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από ένα story. Ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της, Νίκο, και μίλησε για τη δύσκολη φάση της εφηβείας την οποία περνά, που δεν αφήνει ανεπηρέαστη και εκείνη. Αποκάλυψε, μάλιστα, ποια ήταν η αντίδρασή του όταν του είπε πως μια μέρα θα την χάσει και δεν θα είναι πια στη ζωή του.

Δείτε επίσης: «Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε στο κέντρο για να αποτοξινωθεί» - Η Άννα Βίσση μιλά πρώτη φορά για τον εθισμό της Σοφίας Καρβέλα στο αλκοόλ

Η άσχημη εφηβεία και η σχέση της Σοφίας Καρβέλα με τον γιο της

«O Νίκος, ο οποίος περνά εφηβεία από την ηλικία των 10 ετών, με μισεί τελευταία. Του είπα ότι θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε "Είμαι κουλ" και με αγκάλιασε», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Σοφία Καρβέλα γιος
Instagram / Σοφία Καρβέλα

Το γράμμα που της έγραψε ο δεύτερος γιος της, Νέστορας

Την Πέμπτη 3/8 έκανε μια ανάρτηση που ξεχώρισε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram Ο γιος της, Νέστορας, της έγραψε ένα πολύ τρυφερό γράμμα πάνω σε μία σακούλα που βρήκε και της το καρφίτσωσε με πινέζα για να το δει (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας του).

«Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου σε όλον τον κόσμο. Ακόμα κι όταν γίνεσαι κακιά», έγραφε εκείνος με την ίδια να "λιώνει" και να γράφει στο προφίλ της: «Βρείτε μου ένα καλύτερο γράμμα αγάπης από αυτό. Θα περιμένω».

Δείτε επίσης: Με μαύρο μαγιό στην παραλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Άννα Βίσση & Σοφία Καρβέλα σε ανέμελες στιγμές

Σοφία Καρβέλα γράμμα γιου