Σεφερλής: «Βρέθηκε άντρας που χώρισε εσένα;» - «Θα δεις τώρα γιατί με χώρισε», σε αμηχανία η Emilia Vodos για την επανασύνδεση με τον πρώην της

Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σεφερλής: «Βρέθηκε άντρας που χώρισε εσένα;» - «Θα δεις τώρα γιατί με χώρισε», σε αμηχανία η Emilia Vodos για την επανασύνδεση με τον πρώην της

Στο σημερινό (19/12) επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" βρέθηκαν η Emilia Vodos, που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία συμμετείχε στο Survivor.

Οι δύο γυναίκες εξήγησαν πως γνωρίστηκαν και αποκάλυψαν πως πέρασαν το καλοκαίρι τους μαζί στη Σαντορίνη. Η μια ερώτηση έφερε την άλλη και ο Μάρκος Σεφερλής κατέληξε να ρωτά την πρώτη για τον χωρισμό της (δείτε εδώ πως προσπάθησε να τον ξεπεράσει), με την ίδια να απαντά και να εξηγεί για πρώτη φορά ποιος είναι ο λόγος που δεν είναι πια μαζί με τον πρώην της, με τον οποία πέρασαν τρία χρόνια, προσπαθώντας να κάνουν παιδί μάλιστα.

Η αποκάλυψη της Emilia Vodos για τον χωρισμό και τον πρώην σύντροφό της

«Κάναμε κοινές διακοπές φέτος το καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Πολύ ρομαντικά», ανέφερε η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Emilia Vodos πρόσθεσε: «Μέσω κοινών γνωστών».

«Πήγαμε εγώ με φίλη μου, η Emilia με φίλη της, γίναμε μια παρέα, 4 φίλες», συνέχισε η πρώτη και εκείνη συμπλήρωσε ξανά: «Το ζήσαμε όμως πολύ ρομαντικά».

«Τώρα να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση, αν και δεν είμαι δημοσιογράφος. Φλερτ υπήρξανε;», ρώτησε τότε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Στη Σαντορίνη; Στη Σαντορίνη πάνε μόνο δεσμευμένοι. Μετά χωρίζεις ή παντρεύεσαι», απάντησε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Emilia», διέκοψε ο Ισίδωρος Φυκάρης: «Συγγνώμη θα το πω Μάρκο, δεν μπορώ. Το έχει πει, το έχει πει και μόνη της», τόνισε.

«Να μάθουμε και εμείς, για πες Emilia», επισήμανε ο παρουσιαστής.

«Ε με χώρισε, εντάξει», απάντησε η Emilia Vodos.

«Γιατί; Εσένα; Βρέθηκε άντρας που χώρισε εσένα; Oh my God, I don't believe it! Why? Tell me why», ενδιαφέρθηκε να μάθει ο Σεφερλής, με την ίδια να λέει: «Μάρκο θα δεις τώρα γιατί με χώρισε».

«Α, γι' αυτό ήρθες εδώ, δεν ήξερες να μαγειρεύεις. Ήρθες εδώ να μάθεις για να ξαναγυρίσεις πίσω. Αν γυρίσει τώρα και σου πει μετά την εκπομπή "σε θέλω μαζί μου", θα γυρίσεις;», απάντησε κι εκείνος με την σειρά του και της έθεσε άλλο ένα ερώτημα.

Και η εκείνη όλο ενθουσιασμό δεν δίστασε να πει: «Το εύχομαι, είναι και έτσι οι μέρες γιορτινές. Κάτι έλειπε κάπου στη σχέση μας. Τώρα πάρα πολύ ελεύθερη. Επαφή καμία. Έχω με άλλον επαφή όμως».

Δείτε επίσης: «Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε, αλλά όχι με Έλληνα...» - Η αποκάλυψη της Emilia Vodos για το "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here"