Στο καρδιοχειρουργικό κέντρο του Ωνάσειου γνωστός δημοσιογράφος - Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στο καρδιοχειρουργικό κέντρο του Ωνάσειου γνωστός δημοσιογράφος - Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε πολύ γνωστός δημοσιογράφος πως αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο καρδιοχειρουργικό κέντρο του Ωνάσειου. Ο λόγος για τον Σωτήρη Ξενάκη.

Σωτήρης Ξενάκης νοσοκομείο
Facebook / Σωτήρης Ξενάκης

Ο ίδιος αποκάλυψε πως θα χρειαστεί να βγει εκτός δράσης για τις επόμενες μέρες, μέχρι να αναρρώσει πλήρως, αφού κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και τα "μερεμέτια", όπως τα χαρακτήρισε. Στην ανάρτησή του, μάλιστα, φαίνεται και το δωμάτιο στο οποίο μένει.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Ξενάκη από το νοσοκομείο

«Το τακτικό service στην (καρδιά) με κάτι μερεμετάκια...

Απουσία για λίγες μέρες από (τηλεόραση) και (το ραδιόφωνο).

Την άλλη εβδομάδα επιστροφή ως ρόμποκοπ....», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο νοσοκομείο πρόσφατα βρέθηκε και η Μαρινέλλα - δείτε εδώ τι συνέβη.

Η εξομολόγηση για το έμφραγμα

Στο παρελθόν, ο Σωτήρης Ξενάκης είχε βρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας" και είχε μιλήσει για το έμφραγμα που είχε υποστεί.

«Δεν έκανα αρκετές εξετάσεις. Ήμουν και πολύ μικρότερος βέβαια. Ήμουν κοντά στα 30, όταν μου συνέβη αυτό. Έκανα αραιά και που εξετάσεις. Δεν με αφορούσε. Μετά το έμφραγμα, διαπίστωσα ότι αυτό που εγώ θεωρούσα χοληστερίνη νορμάλ για την εποχή, πλέον δεν είναι. Αυτό που λέμε κι η καλή χοληστερίνη, που αποκτάς όταν περπατάς, ήταν στα τάρταρα. Και κάποιοι ακόμα επιβαρυντικοί παράγοντες.

Δεν φανταζόμουν ότι είχα έμφραγμα. Είχα έναν πόνο, με ενοχλούσε κάποιες εβδομάδες. Δεν είχα κάποιο ιστορικό στην οικογένειά μου. Μπήκα με το τσιγάρο και το πέταξα έξω από το νοσοκομείο. Με βούτηξαν, με πήγαν στην εντατική και μου έκαναν θρομβόλυση γιατί το κατάλαβε ο καρδιολόγος και με έσωσε», είχε αναφέρει.