«Στην Αέλια οι συμμαθητές της λένε διάφορα...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό

«Έχω αισθανθεί πάρα πολύ μεγάλη μοναξιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στην Αέλια οι συμμαθητές της λένε διάφορα...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό

Μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του My style rocks στον ΣΚΑΙ, κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συζήτησαν για όλα. Για το διαζύγιο της από τον Κρατερό Κατσούλη, την απώλεια της μητέρας της, τα παιδιά της, αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα.

Η απώλεια της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου

Ο θάνατος της μητέρας της την "τσάκισε" ψυχολογικά αφού έγινε λίγο μετά το διαζύγιο της. Τότε μάλιστα παρουσίαζε την εκπομπή "Τι λες τώρα" και η αλλαγή στην διάθεση της φαινόταν καθαρά (δείτε βίντεο).

«Έχω αισθανθεί πάρα πολύ μεγάλη μοναξιά. Επί της ουσίας η ενηλικίωση ενός ανθρώπου ξεκινά όταν χάνει τη μητέρα του. Ακόμη και καλή σχέση να μην έχεις εκεί είναι το σημείο της ενηλικίωσης. Εγώ εκεί το αισθάνθηκα γιατί είμαι όντως μόνη. Το ότι δεν υπάρχουν οι γονείς μου και πρέπει να φροντίζω μόνη μου τον εαυτό μου και δεν υπάρχει αυτό το αποκούμπι, με τάραξε πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευτυχής για τα παιδιά μου και ευγνώμων για αυτό», εξομολογήθηκε.

«Από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα είναι ότι θα ήθελα να προετοιμάσω τα παιδιά μου να γίνουν πιο δυνατά από μένα. Προσπαθώ να τους μάθω να είναι δυνατά, ανεξάρτητα και να μπορούν να παλέψουν για όλα χωρίς να έχουν κανέναν ανάγκη... Θέλω να είναι έτσι, κι ας απομακρυνθούν από μένα, κι ας συγκρουστούν μαζί μου. Δεν έχω την ανάγκη να κρέμονται από μένα», συμπλήρωσε.

Η προσωπική της ζωή

Σχετικά με την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο της με τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις (δείτε εδώ τις δηλώσεις του σχετικά), είπε:

«Θα απαντούσα σε ένα υποθετικό σενάριο εάν υπήρχε κάτι πάρα πολύ σοβαρό, το οποίο πρώτα θα το γνώριζαν τα παιδιά μου και ύστερα θα έκανα κάποια δημόσια δήλωση. Η κόρη μου είναι 12 και κάτι, ο γιος μου είναι 7μιση. Στην Αέλια οι συμμαθητές της λένε διάφορα πράγματα που διαβάζουν για τη μητέρα της στο ίντερνετ. Θέλω να είμαι προσεκτική».