«Με την πρώην σύζυγό του οφείλουμε να...» - Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη για την Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά τους

«Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με την πρώην σύζυγό του οφείλουμε να...» - Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη για την Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά τους

Μια σπάνια πλέον βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Κρατερός Κατσούλης το βράδυ της Τρίτης 5/12. Ο ηθοποιός που μπορεί να μην έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, ωστόσο, έχει γυρίσει μια νέα σελίδα στα επαγγελματικά του, μίλησε στις κάμερες.

Ρωτήθηκε και απάντησε τόσο για τα παιδιά του και τις σχέσεις που έχουν (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει), αλλά και για την σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για την προσωπική του ζωή

«Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς, δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι αυστηρός αλλά πρέπει να τα πειθαρχούμε. Ήμασταν πάντα σύμφωνοι για το μεγάλωμα των παιδιών, με την πρώην σύζυγό μου. Οφείλουμε να κάνουμε το εγώ μας πέρα για τα παιδιά μας», εξομολογήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης.

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο τους

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δυο στις 10 το Σάββατο 2/12, απάντησε για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, την πλέον παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά τι είναι αυτό που θαυμάζει περισσότερο στη μητέρα των παιδιών του και κάποτε γυναίκα του, ενώ έπειτα εξήγησε πως κατάφερε να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα και πραγματικότητα μετά τον χωρισμό τους.

«Η Κατερίνα είναι ένας πολύ καθαρός άνθρωπος. Ένας πολύ έντιμος και καθαρός άνθρωπος», δήλωσε αρχικά για αυτό που τον εντυπωσιάζει στην πρώην σύζυγό του και έπειτα σημείωσε για την "συμφωνία" τους όσον αφορά στο διαζύγιο:

«Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα, είναι ότι δεν έχει σημασία η δική μας σχέση, αλλά το ότι έχουμε δυο παιδιά, που λατρεύουμε, και αυτό θα πρέπει να είναι το κύριο και μοναδικό μέλημά μας. Να μη διαταραχθεί αυτή η ισορροπία, η αγάπη και η ασφάλεια.

Δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα είναι η νέα καθημερινότητα μετά το διαζύγιο. Όταν έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, όταν έχεις παιδιά, αναλόγως τη συνθήκη, δεν έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς πολλά πράματα, πρέπει όλο το βάρος, μάλλον οφείλει, να έχει πέσει σε εκείνα. Το εγώ μας, γενικώς είναι καλό να το έχουμε αποδυθεί. Όχι μόνο στην περίπτωση ενός διαζυγίου, αλλά γενικότερα, από πριν, για να έχουμε πιο υγιείς σχέσεις».

Δείτε επίσης τι απάντησε για μία νέα σύντροφο στη ζωή του και όσα σκοπεύει να πει στα παιδιά του γι' αυτό.