«Λατρεύω τα beefs!» - Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα στα αιχμηρά λόγια της Μαρίας Κορινθίου κατά του I love Σουκου

Τι είπε για το YFSF

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λατρεύω τα beefs!» - Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα στα αιχμηρά λόγια της Μαρίας Κορινθίου κατά του I love Σουκου

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε σχετικά με τα επαγγελματικά της, αφού φέτος την βλέπουμε για πρώτη χρονιά στον ΑΝΤ1. Το τέλος της συνεργασία της με το OPEN την έκανε να αλλάξει στέγη και τα νούμερα τηλεθέασης της να ανέβουν.

Από την άλλη ωστόσο, συζητιέται πως θα παρουσιάσει και δεύτερο πρότζεκτ στον σταθμό του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, το YFSF που φημολογήθηκε και γράφτηκε πως επιστρέφει στο μικρό γυαλί.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

«Ξέρω ότι αναβάλλεται το YFSF. Δεν ήταν η ώρα του προφανώς και για να μην γίνει, κάτι σημαίνει αυτό. Θα ήθελα να είναι στην κριτική επιτροπή η Ματθίλδη, της πάει και της αξίζει. Τι είμαι εγώ για να την προτείνω; Αν πάρουμε το πράσινο φως, μπορεί να το ρίξω σαν ιδέα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα για το show μεταμφιέσεων.

Επίσης, ρωτήθηκε και για τα "καρφιά" της Μαρίας Κορινθίου η οποία κατηγόρησε το I love Σουκου πως μόνταρε την συνέντευξη της. «Δεν με πίκρανε καθόλου αυτό, δεν έχω τίποτα με τη Μαρία. Λατρεύω τα beefs!», απάντησε.

Όσον αφορά τις αλλαγές στην εκπομπή της, είπε: «Δεν θα έχουμε προσθήκες στην εκπομπή, θα έχουμε αλλαγές και οι αλλαγές είναι πάντα για καλό. Δεν θα είναι η Ματθίλδη, γιατί έχει άλλα πράγματα να κάνει τώρα».

Η παρατήρηση στους συνεργάτες της

Και το πρωί του Σαββάτου 16/12, η Μαγγίρα αναφέρθηκε στο θέμα αυτό που δημιουργήθηκε.

«Έχουμε beef στην εκπομπή και είμαι έξαλλη. Είμαι έξαλλη γιατί με ξεφτιλίζετε! Μοντάρετε τα βίντεο άλλα ντ' άλλων, εκτίθεμαι εγώ, εκτίθεται η εκπομπή, εκτίθονται όλοι! Πριν κανέναν μήνα, εμείς δείξαμε εδώ κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου που έλεγε κάποια πράγματα για τον Έρωτα Φυγά. Είχα πει τότε εγώ ότι, αν κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί παρασκηνιακά, να μην εκφέρει άποψη, γιατί εκτίθεται ο ίδιος. Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο», είπε αρχικά, στο πλαίσιο της πλάκας και πρόσθεσε:

«Είπε "δεν βάλατε όλες τις δηλώσεις μου. Επί τούτου έγινε μοντάζ!» και έδειξε όλα τα αποσπάσματα, μαζί με ένα που λέει πως συνέβη επίτηδες, τονίζοντας πως δεν είναι θέμα της Μπέττυς, αλλά της παραγωγής.

«Με γουστάρει, αλλά δεν της άρεσε που είπα αυτό. Εγώ για να λυθεί η παρεξήγηση, που εμένα δεν με χωρίζει μαζί της, θέλω να δείξουμε το αμοντάριστο υλικό», ανέφερε η παρουσιάστρια στη συνέχεια. «Αν το έχουμε κάνει να ζητήσουμε συγγνώμη...», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς και έπαιξε ολόκληρο το βίντεο.

«Είπε κάτι άλλο; Κόψαμε τις παύσεις...», δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά για να κλείσει το θέμα, επισήμανε: «Δεν έχουμε κάτι με τη Μαρία, την αγαπάμε, αλλά άκουσε τη λέξη εκτίθεται και τα πήρε ενώ έπρεπε να μείνει στο ότι όταν δεν γνωρίζεις τι γίνεται με τον έρωτα φυγά, που εγώ τα ήξερα επειδή ήμουν και στο OPEN...».