Χαμογελαστή με το νεογέννητο στα χέρια της - Η έξοδος της Γιούλικας Σκαφιδά από το μαιευτήριο μετά τον τοκετό

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από σχεδόν ένα μήνα, στις 24/11 η Γιούλικα Σκαφιδά έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί με την ηθοποιό να αποχωρεί μόνη της από το ιδιωτικό μαιευτήριο που έφερε στον κόσμο τον γιο της (δείτε τον εδώ).

Μπορεί σήμερα η Γιούλικα Σκαφιδα να βρίσκεται ήρεμη και χαρούμενη στο σπίτι της μαζί με το μωράκι της, ωστόσο εμείς σας παρουσιάζουμε μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την έξοδο της Γιούλικας Σκαφιδά από το μαιευτήριο

Χαμογελαστή με την ευτυχία να αντανακλάται στα μάτια της βλέπουμε την ηθοποιό να αποχωρεί από το ιδιωτικό νοσοκομείο κρατώντας στα χέρια της τον πρωτότοκο και στο άλλο της χέρι το σάκο με τα πράγματά τους.

Γιούλικα Σκαφιδά - Μωρό - Γέννησε - Εξιτήριο
Γιούλικα Σκαφιδά - Μαιευτήριο

Οι δηλώσεις της για το φύλο του παιδιού

Ξέρω ότι σε ενοχλεί τρομερά ο σεξισμός της κοινωνίας. Ωστόσο, μήπως κι εμείς οι ίδιοι τον αναπαράγουμε;

Ναι, με απασχολεί, γιατί ξέρεις τον βλέπω και θέλω να ουρλιάξω: «Είναι εδώ, υπάρχει! Να, κοίτα τι είπες, κοίτα τι έκανες, υπάρχει!» Θέλω να προσπαθήσω να αφυπνίσω τους φίλους μου, για αρχή.

Τώρα που θα κάνεις αγόρι, έχεις σκεφτεί ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προσφέρεις έναν φεμινιστή σε αυτή την πατριαρχική κοινωνία;

Στις πρώτες επισκέψεις, πριν μάθω το φύλο του μωρού, δε με απασχολούσε καθόλου, αλλά αν έπρεπε σώνει και ντε να πω κάτι, θα έλεγα “οκέι, μήπως ένα αγοράκι;” Κι αυτό γιατί είμαστε τρεις κόρες στην οικογένεια. Επιπλέον, η μεγάλη μου αδελφή έχει τρεις κόρες και η άλλη έχει μια.

Μετά, όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι, δε θα πω ότι στεναχωρήθηκα, σε καμία περίπτωση, αλλά κάπως είπα στον εαυτό μου, «Ήθελες αγόρι και έγινε αγόρι, μήπως είσαι τελικά θύμα κι εσύ της πατριαρχίας;» (γέλια).

Γιούλικα Σκαφιδά