«Δεν έχουμε ανάγκη τον οίκτο καμίας Τίνας...» - Η σκληρή απάντηση του Λαμπρου Κωνσταντάρα σε Παπανώτα και Μεσσαροπούλου για τα νούμερα τηλεθέασης

«Αδιαφορώ πλήρως για το τι λέει ο οποιοσδήποτε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν έχουμε ανάγκη τον οίκτο καμίας Τίνας...» - Η σκληρή απάντηση του Λαμπρου Κωνσταντάρα σε Παπανώτα και Μεσσαροπούλου για τα νούμερα τηλεθέασης

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 20/12, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος, απάντησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και τον Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με τα σχόλια που έκαναν τόσο για προηγούμενες δηλώσεις του για τα νουμερα και όσο και για την σπόντα που "έριξε" στη Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής για την τηλεθέασης.

Ο Λαμπρος Κωνσταντάρας στις δηλώσεις του είχε αναφέρει: «Αφού μας κέρασε τι να κάνουμε; Πειραζόμαστε, τους είπε μην χαίρεστε, αύριο πάλι 7% θα κάνουμε. Εγώ είμαι από αυτούς, που δε θα κάτσω ποτέ να ποστάρω ούτε την αποτυχία, ούτε την επιτυχία...» (δείτε εδώ το βίνετο)

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Ρώτα τον Παπανώτα τι είπε. Τι με ρωτάς εμένα; Εγώ το θεωρώ αυτοσαρκασμό και χιούμορ. Τώρα τι σχολιάζει ο καθένας και τι λέει; Σκέψου να ανέβαζα τα νούμερα, θα έλεγαν: τι πανηγυρίζεις; Μία φορά έκανες 18%. Οπότε επειδή ποτέ κανένας δεν θα είναι ευχαριστημένος με τίποτα, αδιαφορώ πλήρως για το τι λέει ο οποιοσδήποτε. Απλά εγώ είμαι της άποψης ότι όταν κάνεις νούμερα, τι να το πανηγυρίζεις; Γράψε το μία φορά αν θες, αλλά δεν είναι για πανηγυρισμούς» ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Μου περνά αδιάφορο, απλά όταν βλέπω κακεντρέχεια μου τη βιδώνει. Είπα ότι μπορεί να την πείραξε όλος αυτός ο σχολιασμός με τον Στάνκογλου και μπορεί να το έχει κρατήσει μανιάτικο γιατί αν έχει πρόβλημα με εμένα, κακώς υποτιμά όλη την εκπομπή. Δεν έχουμε ανάγκη τον οίκτο καμίας Τίνας... Δεν νομίζω ότι το να ανεβάζεις ότι κάνεις 18%, θα γυρίσουν να σε δούνε. Το γελοίο με τα νούμερα είναι ότι ο καθένας τα διαβάζει όποιος θέλει. Δεν με αφορά να αρέσω στους περισσότερους» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: