Στο νοσοκομείο ο Χάρης Κωστόπουλος - Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

Οι δηλώσεις της συζύγου του για την κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα ο Χάρης Κωστόπουλος είχε ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της Νίκαιας μαζί με τους Σώτη Βολάνη, Αλέξη Πρεβενά και Εύα Μιλλή με το σχήμα να ετοιμάζεται για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Μέσα ωστόσο από μία ανάρτηση που έκανε την Τρίτη 19/12 το προφίλ του Ten Ten στο Instagram έκανε γνωστό, πως ο Χάρης Κωστόπουλος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγεία και έτσι δε θα μπορεί να εμφανιστεί στο σχήμα.

«Λόγω περιπέτειας υγείας του κυρίου Χάρη Κωτόπουλου ο καλλιτέχνης δεν θα συνεχίσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο σχήμα του Ten Ten Live stage. Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση», αναγράφει ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

Την Τετάρτη 20/12 η σύζυγος του τραγουδιστή παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα καθώς επικράτησε ανησυχία για την υγεία του. Η ίδια λοιπόν ξεκαθάρισε, πως ο Χάρης Κωστόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Δείτε επίσης: Στο καρδιοχειρουργικό κέντρο του Ωνάσειου γνωστός δημοσιογράφος - Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Χάρης Κωστόπουλος - Ten Ten

Οι δηλώσεις της συζύγου του Χάρη Κωστόπουλου για την υγεία του

«Ο Χάρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο γιατί έχει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο ευτυχώς αντιμετωπίζεται», είπε η σύζυγός του.

Λίγα λόγια για τον Κωστόπουλο

Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Έχει γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά,[2] Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα. Έχει παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και έχει αποκτήσει δύο γιους Χρήστος και Ραφαήλ.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους. Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έχει τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική.

Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: "Με ξεχνάς", "Είσαι μια Θεά", "Τι αμαρτίες έχω κάνει", "Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα", "Εδώ σε θέλω καρδιά μου", "Πουλάω τρέλα" και "Πρώτο Θέμα". Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.