«Έμεινα άναυδος! Ήταν για προσωπική μας χρήση» - Ολόγυμνη φωτογραφία του Ιάκωβου Μυλωνά έχει διαρρεύσει σε gay site γνωριμιών

«Αν ήταν σε straight site δεν θα με πείραζε τόσο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έμεινα άναυδος! Ήταν για προσωπική μας χρήση» - Ολόγυμνη φωτογραφία του Ιάκωβου Μυλωνά έχει διαρρεύσει σε gay site γνωριμιών

Ενοχλημένος είναι ο Ιάκωβος Mυλωνάς τις τελευταίες ημέρες καθώς έχει πληροφορηθεί πως διέρρευσε γυμνή φωτογραφία που είχε τραβήξει με πρώην σύντροφό του σε gay ιστότοπο του εξωτερικού.

Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις την Τετάρτη 20/12 στο Πρωινό εξηγώντας, πως η φωτογραφία του υπήρχε στο προσωπικό του αρχείο και στο laptop της πρώην συντρόφου του, το οποίο φαίνεται πως χάκαραν.

Στη συνέχεια, ο Ιάκωβος Μυλωνάς εξήγησε, πως δεν τον ενοχλεί τόσο το γεγονός, ότι μπορεί πλέον κάποιοι να έχουν στην κατοχή τους την γυμνή φωτογραφία του, όσο το ότι αυτή βρίσκεται σε site που επισκέπτονται ως επί το πλείστον ομοφυλόφιλοι.

Δείτε επίσης: Βριλήσσια: Προφυλακιστέος ο 49χρονος κομμωτής που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του μαγαζιού του

Οι δηλώσεις του Ιάκωβου Μυλωνά για τη διαρροή γυμνής φωτογραφίας του

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια κοπέλα που ήμασταν μαζί, είναι ηθοποιός - φωτογράφος. Ήταν για προσωπική μας χρήση. Δεν αναρτήθηκε από την κοπέλα άπλα χάκαραν το λάπτοπ της κοπέλας και έτσι πρέπει να διέρρευσε η φωτογραφία.

Μου είπαν ότι μου έχουν στείλει ένα λινκ με τη φωτογραφία μου. Εγώ νόμιζα ότι ήταν από μία παράσταση που είχα εμφανιστεί με τη Διδασκάλου γυμνός ή από ένα περιοδικό που είχαμε κάνει για το AIDS. Μου έστειλαν το λινκ και έμεινα άναυδος γιατί η φωτογραφία δεν είναι από εκείνη την εποχή. Μπήκα σε αυτό το site είναι γνωριμιών. Είναι σαν το Facebook αλλά γνωριμιών.

Στη φωτογραφία είμαι ακριβώς όπως ακριβώς είμαι. Είναι τελείως γυμνή. Αυτό θα έχει αποθηκευτεί σε κάποια λάπτοπ. Όταν βγαίνει κάτι στο διαδίκτυο μετά δεν μπορείς να το σταματήσεις με τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μέσα από το ηλεκτρονικό έγκλημα κάπως να στείλουμε στην ιστοσελίδα να κατεβάσει την φωτογραφία. Αυτό μόνο μπορούμε να κάνουμε. Η φωτογραφία θα έχει κατέβει σε πολλά κινητά.

Απλά πρέπει να κατέβει από το site και κυρίως από ένα site που είναι διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού κάτι που καταστρέφει τη δική μου υπόληψη. Αν ήταν σε straight site δεν θα με πείραζε τόσο πολύ, γιατί χρησιμοποιείται για κάτι που δεν μου αρέσει. Πρέπει να το δω ρεαλιστικά το θέμα. Δε μπορώ να κάνω κάτι για τη φωτογραφία αυτή τι στιγμή», είπε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

H ανάρτησή του στο instagram

«Μόλις με πληροφόρησε ένας φίλος δημοσιογράφος ότι κυκλοφορεί μια φωτογραφία μου που είμαι με την περιβολή του Αδάμ σε σάιτ με άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό απ' τον δικό μου. Βλέπετε τα είπα όλα όσο πιο ευγενικά μπορούσα. Με τον ίδιο τρόπο θα επικοινωνήσω με το σάιτ και θα ζητήσω να αφαιρεθεί δια παντός! Σε άλλη περίπτωση θα κινηθώ νομικά. Βέβαια πρέπει να βρεθεί και ποιος διοχέτευσε μια τέτοια φωτογραφία. Όλα θα βγουν στο φως! Εδώ είναι κομμένη η φωτογραφία φυσικά», έγραψε ο ηθοποιός.