Survivor 2024: Ο Γιώργος Λιανός ''κάρφωσε'' διάσημο παίκτη που θα μπει στο ριάλιτι - Οι ανατροπές και οι φετινές αλλαγές

«Μπορεί να έρθει τούμπα όλη η διαδικασία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ο Γιώργος Λιανός ''κάρφωσε'' διάσημο παίκτη που θα μπει στο ριάλιτι - Οι ανατροπές και οι φετινές αλλαγές

Ο Γιώργος Λιανός παρευρέθηκε την Τετάρτη 20/12 στο πλατό της εκπομπής Fay's Time με τον παρουσιαστή του Survivor 2024 να κάνει δηλώσεις για τον νέο κύκλο του ριάλιτι λίγο που αναμένεται να κάνει πολύ σύντομα πρεμιέρα (δείτε εδώ).

Για την ώρα η παραγωγή του ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να μην δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες κάνοντας το Survivor 2024 ακόμα πιο δελεαστικό αναφορικά με τα πρόσωπα που αναμένεται να δούμε.

Από τη μεριά του ο παρουσιαστής έκανε σαφές, πως δε θέλει να αναφερθεί καθόλου στην ομάδα των διάσημων (καθώς πρόκειται για πρόσωπα που γνωρίζουμε) μιλώντας για του μελλοντικούς μαχητές, οι οποίοι θα είναι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Δείτε επίσης: "Κλείδωσε" η συμφωνία - Αυτή είναι η σύζυγος πρώην παίκτη που μπαίνει στο Survivor 2024

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor 2024

«Με τα ονόματα των διάσημων δεν ανακατεύομαι καθόλου. Μόνο βρήκα τον Τζέιμς στο parking και του είπα να πάει πάνω να μιλήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος με το casting των μαχητών. Ήταν πολύ καλό και πραγματικά όταν τους είδα στην τελευταία 50αδα για κάθε παίκτη, που δε συνέχιζε ήταν ένας βαθύς αναστεναγμός. Είναι ωραίες περιπτώσεις. Έχει όλες τις ηλικίες, έχει ωραίους χαρακτήρες, πολύ καλούς αθλητές με καλούς χρόνους.

Η αλήθεια είναι ότι οι συμφωνίες μεταξύ κυρίων μας βγήκαν λιγάκι ξινές, οπότε θα προσπαθήσουμε να το προφυλάξουμε. Έχει γίνει μια συμφωνία, η οποία μας καλύπτει σε περίπτωση παραβάσεων.

Είναι κοντά στη λογική του αμερικανικού, του κλασσικού Survivor που οι παίκτες θα πρέπει να καταλήγουν σε μία αγωνιστική δοκιμασία για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει, αλλά μέχρι να φτάσουμε στην τελική δυάδα θα υπάρχουν πολλές διαδικασίες, οι οποίες μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα και αυτό, είναι κάτι που με χαροποιεί πάρα πολύ. Μπορεί να έρθει τούμπα όλη η διαδικασία. Συμβούλια θα έχουμε κανονικά και ασυλία. Αφού βγουν οι υποψήφιοι θα καταλήγουν σε μια δοκιμασία», είπε ο Γιώργος Λιανός.