"Κλείδωσε" η συμφωνία - Αυτή είναι η σύζυγος πρώην παίκτη που μπαίνει στο Survivor 2024

Θα είναι από τις δυνατές!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Το Survivor πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του 2024 (δείτε εδώ την ανακοίνωση με την ακριβή ημερομηνία) και αυτό σημαίνει πως μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να κλείσουν όλα τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης σε αυτόν τον κύκλο.

Οι εκπομπές, λοιπόν, έχουν πάρει φωτιά και σε κάθε πάνελ γίνεται συζήτηση για τους παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα των διάσημων συγκεκριμένα. Στο Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 17/12, λοιπόν, ξεκαθαρίστηκε σε πρώτο επίπεδο το τοπίο της παρουσίασης του παιχνιδιού, καθώς υπήρχαν φήμες και για νέα πρόσωπα στο πλευρό του Γιώργου Λιανού. Παρόλα αυτά, αυτό δεν ισχύει και ο ίδιος θα είναι ο μοναδικός παρουσιαστής.

Έπειτα, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς αναφέρθηκε στους διαγωνιζόμενους και αποκάλυψε πως υπήρξε παίκτης που ζήτησε 12.000€ την εβδομάδα από την παραγωγή για να πειστεί και να πει το πολυπόθητο "ναι", ενώ έβαλε και όρο αν φύγει τη δεύτερη εβδομάδα να αποχωρήσει με γεμάτες τσέπες και τουλάχιστον 100.000 ευρώ.

Η σύζυγος πρώην παίκτη του Survivor που έκλεισε τη συμφωνία

Αυτό, φαίνεται πως είναι κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, επομένως ο Ατζούν Ιλιτζαλί πετάει κι άλλα ονόματα στο τραπέζι. Ένα από αυτά είναι και σύζυγος πρώην παίκτη. Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, η οποία έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις ώστε να ακολουθήσει τα χνάρια του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος συμμετείχε δύο φορές στο Survivor.

Πηλιάκη Χανταμπάκης

Στην εκπομπή "Γεια σου", λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανακοίνωσε πως η ίδια έχει δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή, επομένως είναι σίγουρο πως σύντομα θα τη δούμε στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ ποια είναι μέχρι στιγμής η τελική 9άδα).