Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ένας πολύ γνωστός ούτε ήρθε ούτε άφησε δώρο και μου λέει...» - "Άδειασε" καλεσμένο από τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό

«Μου έχει τύχει και το θεϊκό, να βρω δώρο με κάρτα αλλαγής δεκαετίας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Εξομολογητική διάθεση είχε σήμερα, Τετάρτη 20/12, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, καθώς μετά τις συγκινητικές δηλώσεις που έκανε για τον θάνατο του πατέρα της, έκανε και μία αναφορά στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό (δείτε εδώ τι σκέφτηκε όταν τον είδε στο πρώτο τους ραντεβού).

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για έναν καλεσμένο της, ο οποίος δεν παρευρέθηκε ποτέ στο μυστήριο, αλλά ούτε και στο γλέντι αργότερα, ωστόσο της τηλεφώνησε μετά το γεγονός και προσποιήθηκε πως πέρασε και της άφησε δώρο, με τα λόγια του, όμως, να τον προδίδουν.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό

«Εμένα μου έχει τύχει το άλλο, ένας πολύ γνωστός, δεν θα το πω το όνομα, στον γάμο μου, που δεν είχε έρθει, με παίρνει και μου λέει “πέρασα, άφησα το δώρο στα κορίτσια κι έφυγα”. Λέω εγώ “ποια κορίτσια” και μου λέει “αυτά που είχες για τα δώρα”. Εγώ εντωμεταξύ δεν είχα κορίτσια και κάπως έτσι κατάλαβα ότι ούτε ήρθε, ούτε άφησε δώρο. Αυτός φαντασιώθηκε κορίτσια που παραλάμβαναν δώρα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Υπάρχουν και χειρότερα. Έχω ακούσει στην Κρήτη, που πάνε τα φακελάκια και τα δίνουν στο χέρι, ότι έβαζαν εφημερίδες μέσα και δεν είχε τίποτα. Για να φανεί ότι έδωσαν. Εγώ μπορώ να καταλάβω να φέρεις ένα δώρο που μπορεί να το έχω ή να μου φανεί άχρηστο ή δεν μου αρέσει, πάω το αλλάζω και παίρνω ό,τι θέλω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Μου έχει τύχει και το θεϊκό, να βρω δώρο με κάρτα αλλαγής δεκαετίας. Από τα ξεχασμένα… Δεν το είχε ανοίξει ποτέ. Ήταν κάτι για το σπίτι», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου!» - H συγκινητική εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για τις 2 αποβολές που είχε