«Θέλω να πω στην οικογένειά του...» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Άντζελας Δημητρίου για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Το μήνυμα που έστειλε στη μητέρα και την αδερφή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η ξαφνική είδηση για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη σόκαρε την εγχώρια showbiz και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη και πόνο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τον θαύμαζαν και τον εκτιμούσαν, αφού είχαν έρθει σε επαφή και τον είχαν γνωρίσει ακόμη καλύτερα.

Ανάμεσά τους και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 20/12. Η τραγουδίστρια εξέφρασε τα συναισθήματά της για την απώλεια αυτή, ενώ θέλησε να στείλει και το μήνυμά της στην οικογένειά του, τη μητέρα του Μάχη, και την αδερφή του, Άννα.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν ένα νέο παιδί με τεράστιο ταλέντο και έναν πατέρα που ήταν ο μεγαλύτερος σταρ της εποχής του. Απλά, θέλω να πω στην οικογένειά του που έχει μείνει πίσω κουράγιο και υπομονή», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Θα του φορέσουν γαμπριάτικο κοστούμι και θα τον θάψουν δίπλα στον πατέρα του - Το κλίμα που επικρατούσε χθες 19/12 στο σπίτι της Άννας

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Γωγώς Γαρυφάλλου

Το πρωί της Τετάρτης 20/12, η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό, για τον Νίκο Φλωρινιώτη ενώ για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Δεν είναι καλημέρα από χθες για μας. Είναι συγκλονιστικό! Η Αννούλα μου είναι χάλια, είμαι συνέχεια μαζί της. Θέλω να πω ότι αυτά τα δύο παιδιά ήταν τόσο ενωμένα, του κράταγε συνέχεια το χέρι, του μιλούσε στο αφτί. Είναι Άννα μπορεί να φαίνεται σκληρό παιδί αλλά μέσα της πονάει. Δεν ξέρω τι να πω, έχω τρελαθεί με τον Νίκο! Ένα σύστημα που τον είχε πετάξει, δεν τον άφηνε να δείξει το ταλέντο του. Όπως είχαν τον μπαμπά του που τον είχαν αδικήσει...» ανέφερε η Γωγώ Γαρυφάλλου με δάκρυα στα μάτια.

«Τον είχαν πολεμήσει πάρα πολύ. Και του μπαμπά του δεχόταν πολύ bullying, ό,τι έκανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης το πλήρωσε ο Νίκος. Λέγανε ότι είναι ο γιος του Φλωρινιώτη. Ο Νίκος έφυγε με αυτό το παράπονο. Δεν ξέρω γιατί τόσο πόλεμο με την οικογένεια Φλωρινιώτη. Τον πέταξε το σύστημα» ανέφερε μεταξύ άλλων

Δείτε εδώ το βίντεο: