Νίκος Φλωρινιώτης: Θα του φορέσουν γαμπριάτικο κοστούμι και θα τον θάψουν δίπλα στον πατέρα του - Το κλίμα που επικρατούσε χθες 19/12 στο σπίτι της Άννας

«Όταν έφτασα στον Πειραιά, άκουσα γέλια στο μπαλκόνι και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Φλωρινιώτης: Θα του φορέσουν γαμπριάτικο κοστούμι και θα τον θάψουν δίπλα στον πατέρα του - Το κλίμα που επικρατούσε χθες 19/12 στο σπίτι της Άννας

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του Νίκου Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από την ζωή έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Πέθανε στο νοσοκομείο Λαϊκό, όπου βρισκόταν σε καταστολή και στο πλευρό του την στιγμή του θανάτου του βρισκόταν η αδερφή του Άννα η οποία ήταν και εκείνη που ειδοποίησε τους γιατρούς, όταν είδε τα χέρια του κρύα και πρησμένα (δείτε την ανατριχιαστική περιγραφή της).

Η Μάχη και η Άννα Φλωρινιώτη τώρα έχουν να βιώσουν διπλό πένθος, καθώς ο 39χρονος Νίκος έφυγε από τη ζωή μόλις 6 μήνες μετά το θάνατο του σπουδαίου Γιάννη Φλωρινιώτη (δείτε εικόνες από την κηδεία).

Το κλίμα που επικρατούσε χθες 19/12 στο σπίτι της Άννας Φλωρινιώτη

Χθες Τρίτη 20/12 ήταν το πρώτο βράδυ που ο Νίκος Φλωρινιώτης δεν ήταν κοντά στην οικογένεια του και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης που πήγε στο σπίτι της Άννας, μετέφερε μέσα από το Πρωινό Σουσου στο OPEN όλο το κλίμα που επικρατούσε.

«Όταν έφτασα στο σπίτι της Άννας στον Πειραιά, άκουσα γέλια στο μπαλκόνι, ένα καταφώτιστο μπαλκόνι με χριστουγεννιάτικα φώτα και θεώρησα πως ο όροφος της Άννας θα ήταν άλλος από τον δεύτερο. Ένα κηδειόσημο μόνο στην είσοδο με την εικόνα του Νίκου Φλωρινιώτη σηματοδοτούσε και αποδείκνυε πως είναι κηδεία. Μου άνοιξε η Αννούλα εκεί ήταν οι φίλοι και παρότι το κλίμα μέσα τους ήταν βαρύ, προσπαθούσαν με αστεία και ευχάριστες ιστορίες με τον Νίκο, να τον θυμούνται και να γιορτάζουν το "παλικάρι", όπως τον αποκάλεσαν. Αυτό είναι ένα πάρτι για τον Νίκο που αύριο θα ντυθεί γαμπρός. Θα φορέσει το μαύρο μεταξωτό ολοκαίνουριο κοστούμι του, τα νέα ρούχα τα οποία του αγόρασαν και θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα του», αποκάλυψε αρχικά.

«Η μητέρα του, ήταν στο εξοχικό τους, εκεί που ο Νίκος πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, δεν ήθελε αφήσει στο σημείο που ήταν ο γιος της μαζί της. Η κ. Μάχη ήταν συντετριμμένη επικοινωνούσε συνέχεια με την Αννούλα, η Αννούλα δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ, δεν θα κοιμηθεί ούτε και σήμερα», συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του.