Συγκινητικές εικόνες από το το τελευταίο αντίο στο Φλωρινιώτη - Τραγουδούσαν το ''Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα''

Μεγάλη η αγάπη του κοινού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 9/6 πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στο μεγάλο Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη σε ηλικία 76 ετών νικημένος από τα προβλήματα υγείας, που είχε τα τελευταία χρόνια.

Η οικογένειά του ήταν εκεί παρούσα στην εξόδιο ακολουθία μαζί με τον κόσμο, που τον λάτρευε και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον τραγουδιστή.

Πρώτα πλάνα από την εξόδιο ακολουθία του Γιάννη Φλωρινιώτη

Μέσα από τις πρώτες πληροφορίες, που έρχονται από το σημείο του Πειραιά στον Αγ. Νικόλαο λέγεται ότι όσο έβγαινε το φέρετρο του Φλωρινιώτη ο κόσμος τραγουδούσε τη μεγάλη του επιτυχία ''Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα'' (δείτε εδώ τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία).

Η αλήθεια για την περιουσία του

Λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη, την Παρασκευή 9/6 (δείτε εδώ τα αντικείμενα με τα οποία θα τον θάψουν), η σύζυγός του Μάχη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και προχώρησε σε δηλώσεις για την σχέση τους, "λυγίζοντας" μπροστά σε όλους.

Η ίδια, μάλιστα, αναφέρθηκε στη διαθήκη του καλλιτέχνη, εξηγώντας ποιες ήταν οι κινήσεις του πριν πεθάνει και πώς αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του.

«Με τον Γιάννη ήμασταν από μικρά παιδιά μαζί. Ήμουν ανήλικη όταν τον γνώρισα. Ήμουν 17 ετών όταν παντρεύτηκα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μου λείπει περισσότερο, γιατί δεν έχουμε καταλάβει ότι λείπει, μας ήρθε τελείως ξαφνικό, δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Δεν είχε κάποια τελευταία επιθυμία, γιατί δεν περίμενε κάτι τέτοιο, ούτε εκείνος ούτε και εμείς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Του είπα “Πρέπει να πάμε και σε άλλο γιατρό" και μου είπε "Το ίδιο πράγμα γίνεται, όπου και να πάμε, οι ίδιες θεραπείες". Όπου και να πηγαίναμε, τα ίδια πράγματα γίνονται. Στον Γιάννη είχαμε κάνει τα πάντα. Μου είπε ότι υπήρχαν κάτι βιταμίνες από την Αμερική. Του είπα "Πιστεύεις ότι με τις βιταμίνες θα γίνεις καλά;". Και του λέω "Με συγχωρείς εγώ έχω κλείσει με κάτι γιατρούς από τη Σωτηρία" και πήγαμε. Τον έβαλα Πέμπτη πρωί μέσα, όλα καλά, οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν δύσκολα, ήταν όλοι πάνω από τον Γιάννη».

Στο τέλος, αναφέρθηκε και στην κληρονομιά του συζύγου της, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος δεν είχε κάνει διαθήκη, ωστόσο είχε δηλώσει πώς θέλει να διαμοιραστεί.