Δεν τη λένε Αποστολία Ζώη κανονικά - Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το πραγματικό της επίθετο

Το ξέρατε; Δεν το ξέρατε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αποστολία Ζώη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 20/12 με την τραγουδίστρια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αρχή της καριέρας της και στις θυσίες, που έχει κάνει.

Όπως αποκάλυψε η ίδια αντιμετώπισε δυσκολία με τους γονείς της, καθώς οι ίδιοι δεν ήθελαν η κόρη τους να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι με την Αποστολία Ζώη στην αρχή να το κρύβει.

Η επιλογή ωστόσο του να αλλάξει το επίθετό της δεν είχε να κάνει με την οικογένειά της, αλλά με την Εύη Δρούτσα που ήταν ώθησε να φτιάξει ένα νέο, πιο εύηχο και καλλιτεχνικό επώνυμο (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τον θάνατο των γονιών της).

Ποιο είναι το πραγματικό επίθετο της Αποστολίας Ζώη;

«Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να τους πω ότι τραγουδούσα, ήταν μεγάλο ταμπού για την οικογένειά μου. Χρησιμοποίησα τον Τάκη Ζαχαράτο για όλο αυτό. Μου είχε κάνει μία πρόταση να κατέβω στην Αθήνα να δουλέψω μαζί του σε ένα πρόγραμμα και βρήκα τότε την αφορμή και το θάρρος να το πω στους γονείς μου, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, που υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Οπότε άδραξα την ευκαιρία και πήγα και τους είπα ότι πέρασα από οντισιόν, όχι ότι τραγουδούσα.

Το “Ζώη” είναι καλλιτεχνικό μου το έβγαλε η Εύη Δρούτσα. Ήταν μεγάλο μεγάλο το επώνυμό μου και καθόλου εύηχο. Αποστολία Καλαμπούκα. Οπότε που να πας καημένε Καραμήτρο;», είπε η Αποστολία Ζώη