Λιάγκας: «Βγήκε η πώς τη λένε...Κάκκαβα και η Μαριάντα Πιερίδη και λένε για εμένα, γαμ@το δηλαδή!» - Η απάντηση "κόλαφος" της Ναταλί

Σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε για την εκπομπή "φάντασμα"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή που φέρεται πως ετοίμαζε το OPEN εδώ και καιρό για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, η οποία, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν θα βγει στον αέρα, αλλά όλο γίνεται συζήτηση γι' αυτή (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Η Ναταλί Κάκκαβα του απάντησε αρχικά μέσα από μία ανάρτηση (δείτε την εδώ) και ακολούθησαν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου και της Μαριάντας Πιερίδη, οι οποίοι τα έβαλαν μαζί του. Παρόλο, λοιπόν, που ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει τι εννοούσε, επειδή δεν έγινε κατανοητός, το πρωί της Τετάρτης 20/12, προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Το νέο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή "φάντασμα"

«Είναι μία εμμονή αυτή. Ο Λιάγκας μίλησε υπέρ των συντελεστών της εκπομπής λέγοντας για μία εκπομπή φάντασμα. Και οι συντελεστές της εκπομπής, αντί να τα βάλουν με αυτούς που τους κοροϊδεύουν μισό χρόνο, τα έβαλαν με εμένα που είπα ότι είναι μία εκπομπή φάντασμα, γιατί όλοι λένε ότι ξεκινά κι επί της ουσίας δεν ξεκινάει. Άρα ο Λιάγκας μαζί σας είναι, αυτό δεν καταλαβαίνετε. Βγήκε η πώς τη λένε...Κάκκαβα και η Μαριάντα Πιερίδη και λένε για εμένα.

Δεν καταλαβαίνετε ότι είπα ότι είναι ντροπή και άκομψο να λέμε πότε ξεκινάει αυτή η εκπομπή. Από το καλοκαίρι μιλάμε για μία εκπομπή φάντασμα. Προφανώς η παραγωγή ή το Open κάτι δεν κάνει καλά. Άρα αντί να έχουν πρόβλημα με αυτούς που τους λένε ότι ξεκινάει η εκπομπή, τα έχουν με εμένα που επεσήμανα ότι κάποιοι άλλοι δεν τους λένε την αλήθεια. Μην τα βάζετε με αυτόν που το επεσήμανε, βάλτε τα με αυτούς που πραγματικά σας λένε ότι ξεκινάει και δεν ξεκινάει. Άρα μέχρι στιγμής φάντασμα είναι. Δεν είπα εγώ ότι φταίει η Μαριάντα ή Κάκκαβα ή ο Τριαντάφυλλος. Να πάμε και σε μονομαχία. Γαμ@το δηλαδή... Μάθετε να ακούτε τι λέει ο άλλος και να καταλάβετε ποιος είναι με ποιον!.

Επειδή μιλάω, δεν σημαίνει ότι είμαι εναντίον όλων. Ο λογικός άνθρωπος παίρνει τηλέφωνο και λέει "Ρε Γιώργο, ευχαριστούμε που πραγματικά μας στήριξες", γιατί το είπα για να τους στηρίξω. Αντί να πουν "Ευχαριστούμε που μας στήριξες", βγαίνουν και λένε για εμένα. Παρόλα αυτά δεν πληρώνονται από πουθενά, δεν έχουν δουλειά αλλά φταίει ο Λιάγκας. Μυαλό λίγο…. Μακάρι να βγει, ρε παιδιά, η εκπομπή.

Στα 30 χρόνια καριέρας μου, μάχομαι για να έχουν δουλειά και αμοιβή συνδικαλιστικά άνθρωποι που το αξίζουν και όχι τυχάρπαστοι που βγήκαν από ένα ριάλιτι κι έγιναν διάσημοι για ένα βράδυ και πρέπει σώνει και καλά να κατακτήσουν μία θέση σε ένα πάνελ. Για αυτή τη λογική μάχομαι και το έχω "πληρώσει"», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ναταλί Κάκκαβα

Και ακολούθησε η εξής ανάρτηση από τη Ναταλί Κάκκαβα στο προφίλ της στο Instagram: «Γράφω αυτά τα λόγια, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου (Είμαι η… πώς τη λένε Κάκκαβα). Προφανώς ο κύριος Λιάγκας δεν διάβασε ποτέ σωστά το post μου γιατί ουδέποτε αναφέρθηκα στο ΓΙΑΤΙ χαρακτήρισε μια εκπομπή «φάντασμα», αλλά αναρωτήθηκα ποιες είναι εκείνες οι ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που τον υποχρεώνουν να προβάλλει θέματα για εκπομπές φαντάσματα και που ο ίδιος δεν έχει συναινέσει.

Είναι μια καλή ευκαιρία να το διαβάσει τώρα πιο προσεκτικά. Από την άλλη, ειλικρινά δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να ζητήσω τη δημόσια στήριξη του Γιώργου Λιάγκα, πολύ περισσότερο να του πω ευχαριστώ. Καλές γιορτές με υγεία».

Ναταλί Κάκκαβα απάντησε σε Λιάγκα για εκπομπή 'φάντασμα'
Instagram / Ναταλί Κάκκαβα