Έλενα Παπαβασιλείου: Πρεμιέρα για την εκπομπή της, EQ - «Είμαι πολύ χαρούμενη...»

Ποιος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, η δημοφιλής παρουσιάστρια, Έλενα Παπαβασιλείου, με τη νέα της βραδινή εκπομπή, με τίτλο EQ, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Action 24. Η ίδια είχε επιλέξει για αρκετό καιρό να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, και να ασχοληθεί με κάτι άλλο, να χαράξει νέα πορεία στην καριέρα της (δείτε εδώ με τι ασχολήθηκε όσο απείχε).

Πρεμιέρα για την Έλενα Παπαβασιλείου με την εκπομπή "EQ"

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, επέλεξε μετά από μία πολύχρονη απουσία από την τηλεόραση αποφάσισε να επιστρέψει με μία βραδινή εκπομπή, στην οποία θα έχει κάθε Τετάρτη ένα νέο καλεσμένο. Η ίδια προχώρησε σε ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές, αλλά τους καλωσόρισε σε αυτό το νέο της ξεκίνημα.

«Καλώς ήρθατε στην εκπομπή EQ. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω εσάς, που μας παρακολουθείτε, και όλους τους ανθρώπους, που έχουν δουλέψει για αυτή την εκπομπή, τόσο από την παραγωγή όσο και του καναλιού.

Στην εκπομπή EQ θα φιλοξενούμε προσωπικότητες, οι οποίες με τον τρόπο τους επηρεάζουν την κοινωνία μας. Ο αποψινός μας καλεσμένος είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα μας κάνει ποδαρικό. Είναι νέος, είναι μορφωμένος, είναι γεμάτος με διάθεση για έργο και προσφορά», σημείωσε η παρουσιάστρια κατά την αρχή της εκπομπής της.

Ο πρώτος καλεσμένος της ήταν ο νέος δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, για τον οποίο είχαν ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον αφιερωματικό βίντεο, με τη ζωή του (δείτε εδώ το βιογραφικό του).

Να σημειώσουμε, πως το EQ είναι τα αρχικά των αγγλικών λέξεων, που μεταφράζονται ως Συναισθηματική Νοημοσύνη, δηλαδή η ικανότητα των ατόμων να αναγνωρίζουν τα δικά τους, καθώς και τα συναισθήματα των άλλων, να κάνουν διάκριση μεταξύ των διαφορετικών συναισθημάτων και να τα ονομάσουν, καθώς και να τα χρησιμοποιούν, όπως εξηγείται και στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής.