Εύη Βατίδου: «Τρελάθηκες παιδάκι μου που εγώ θα...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Τι είπε στις κάμερες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εύη Βατίδου: «Τρελάθηκες παιδάκι μου που εγώ θα...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Εύη Βατίδου προχώρησε σε μια ακόμη βραδινή έξοδο της το βράδυ της Τετάρτης 20/12 και η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHΑ την συνάντησε και της πήρε δηλώσεις. Το πρώην μοντέλο που πρόσφατα απασχόλησε έντονα με σχόλια που έκανε περί επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια, μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας λοιπόν στους δημοσιογράφους ανέφερε πως επιθυμεί να είναι μόνη της, αφού έτσι έχει την ηρεμία της και την ησυχία της, ενώ αποκάλυψε πως δεν φλερτάρει ποτέ εκείνη έναν άντρα που μπορεί να της κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τα προσωπικά της

«Όσο μεγαλώνω προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά σε μια σχέση που να επιλύω συμπεριφορές. Προτιμώ να έχω την ησυχία μου, την ηρεμία μου. Ό άντρας και η γυναίκα από τη φύση του είναι 2 διαφορετικά όντα», ανέφερε αρχικά, αφού χώρισε από τον σύντροφό της πριν μερικούς μήνες.

«Το θέμα είναι αν εγώ μπορώ να αντέξω όποιον είναι δίπλα μου», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση μάλιστα που της έκανε δημοσιογράφος αν κάνει την πρώτη κίνηση να φλερτάρει, απάντησε σοκαρισμένη: «Τρελάθηκες παιδάκι μου που εγώ θα φλερτάρω άντρα; Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα. Εκτός ότι ντρέπομαι δεν είναι του τύπου μου».

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της

Η σχέση της Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου είχε απασχολήσει έντονα, αφού μετά το χωρισμό τους το πρώην μοντέλο βγήκε και είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέση. Το πρωί της Τρίτης 17/10 μάλιστα εκείνος είχε μιλήσει στην κάμερα του Happy Day στον Alpha.

Πριν απο μερικό διάστημα, ο ίδιος είχε αναφερθεί στην σχέση του με το πρώην μοντέλο και μάλιστα είχε αποκαλύψει την πρώτη τους γνωριμία. «Με την Εύη Βατίδου, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στο διάδρομο. Οι γονείς μου, οι φίλοι μου και όλος μου ο κύκλος, ξέρουν από την πρώτη στιγμή για την Εύη.» (δείτε εδώ το βίντεο)

«Δεν ξέρω, με άλλον τα είχε; Ήμασταν ζευγάρι. Το έχω αφήσει πίσω μου, δεν κρατάω κακία. Ήταν μια εμπειρία και αυτή. Από όλους τους ανθρώπους έχουμε να πάρουμε κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας, καλές ή κακές. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται. Ήμασταν τέσσερις μήνες μαζί. Όπως όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, έτσι τέλειωσε και αυτό, πάμε παρακάτω. Αν τη δω θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε. Αλίμονο, δεν είμαστε και εχθροί. Δεν στενοχωρήθηκα όταν είπε ότι δεν είχαμε σχέση».