Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Στόλισε το υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της - Με χρυσά & κόκκινα στοιχεία

Η τεράστια χαρά της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τι και αν βρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποφάσισε την Τετάρτη 20/12 να στολίσει και εκείνη με τη σειρά της το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της δημοσιεύοντας στη συνέχεια φωτογραφία στο instagram.

Πέρυσι η δημοσιογράφος είχε τη χαρά να έχει τη βοήθεια της κόρης της και του συζύγου της, Νάσου Γαλακτερού στη διαδικασία του στολίσματος (δείτε εδώ την οικογενειακή φωτογραφία). Φέτος δεν ξέρουμε αν το στόλισαν όλοι μαζί καθώς στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοσιογράφος ήταν μόνη της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το τελικό αποτέλεσμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου ήταν εντυπωσιακό με κόκκινα και χρυσά στολίδια ταιριάζοντας γάντι στο μοντέρνο σπίτι που μένει η δημοσιογράφος με την οικογένειά της.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Στόλισα το δέντρο ακούγοντας το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της @elzouganeli «κάθε Χριστούγεννα θα ´μαι κοντά σου, όπου κι αν βρίσκομαι και στην άκρη ακόμα της γης…». Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για όλους μας», έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Το σπίτι της

Ζαμπέτογλου και Γαλακτερός μπορεί να έχουν ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα, ωστόσο οι οικογενειακές στιγμές και η χαλάρωση στο σπίτι με τα παιδιά τους είναι μια πολύτιμη στιγμή της ημέρας τους.

Αν λάβουμε υπόψιν μάλιστα, το πόσο ζεστό και καλαίσθητο σπίτι διαθέτουν τότε θα λέγαμε, πως θα θέλαμε και εμείς να περάσουμε λίγες ώρες στον καναπές τους! Πρόκειται για το διαμέρισμα τους στα Μελίσσια με κήπο και μεγάλο μπαλκόνι για να απολαμβάνουν τα πρωινά τους.

Η κουζίνα είναι πολύ μοντέρνα και σύγχρονη, καθώς και στο υπόλοιπο σπίτι επικρατούν οι γήινοι τόνοι και κυρίως το λευκό χρώμα. Ο καναπές τους είναι άνετος και φυσικά οι χρωματιστές πινελιές σε κάδρα και λουλούδια δίνουν έναν πιο ζωντανό τόνο στο χώρο.