Φένια Πλεύρη: «Τα νιάτα θέλουν έρωτα και οι γέροι...» - Η αιχμηρή ανάρτηση για το γάμο του πατέρα της με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Το βίντεο και οι φατσούλες με κλειστό μάτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Φένια Πλεύρη και Θάνος Πλεύρης φαίνεται πως είναι ενοχλημένοι έντονα με τον γάμο του πατέρα τους Κωνσταντίνου, με την κατά πολύ νεότερη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα. Όπως έγινε γνωστό η τελετή πραγματοποιήθηκε κρυφά από όλους (δείτε που) με τους καλεσμένους να φτάνουν μέχρι τους 10.

Μάλιστα, τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη όπως και η μητέρα του μοντέλου δεν έδωσαν το παρών (δείτε το λόγο), με την Τζόρτζια να αναφέρει πως βρέθηκαν στο μυστήριο όσοι έπρεπε να είναι.

Οι αντιδράσεις της Φένιας Πλεύρη και του αδερφού της για τον γάμο του πατέρα τους

Μετά την ανάρτηση που έκανε ο Θάνος Πλεύρης στο twitter/x, σειρά πήρε και η Φένια η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βάζοντας φατσούλες με κλειστό μάτι.

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα μη γίνεσαι ρεζίλι τα νιάτα θέλουν έρωτα και οι γέροι χαμομήλι» είναι οι στίχοι που ακούγονται στο βίντεο που δημοσίευσε.

Να αναφέρουμε πως αποκλειστικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα.

H απάντηση του Πλεύρη στο γιο του για τη σχέση με την κατά 40 χρόνια μικρότερη Τζόρτζια

Μπορεί τα παιδιά του να μην πήγαν στο γάμο, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε απαντήσει σχετικά με το αν τα παιδιά του δεν είναι δεκτικά στη σχέση αυτή.

«Ένα μεσημέρι φάγαμε με τον γιο μου και γνωρίστηκαν, ήταν μία καλή γνωριμία. Τι θα πει αν είναι δεκτικός; Το τι κάνω εγώ στην προσωπική ζωή μου είναι υπόθεση που αποφασίσω εγώ και μόνο. Δεν συζητήσαμε τη γνώμη του γιού μου, δεν υπήρχε λόγος. Φυσικά, και με ενδιαφέρει η γνώμη του, είναι ο γιος μου. Έχω άριστες σχέσεις μαζί του. Έχει κάνει μία εξαιρετική οικογένεια, μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια. Είμαι χαζοπαππούς. Ο γιος μου, ο οποίος κατάντησε βουλευτής, γιατί για μένα αυτό είναι κατάντια», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής το Πρωινό.