Γωγώ Γαρυφάλλου: «Εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του...» - Λύγισε στην κάμερα του "Super Κατερίνα" για το θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Μας έλεγαν trash, δεν μας έδιναν σημασία και...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γωγώ Γαρυφάλλου: «Εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του...» - Λύγισε στην κάμερα του

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Γωγώ Γαρυφάλλου, υπήρξε πολύ στενή συνεργάτιδα και φίλη του Νίκου Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή. Με την είδηση της απώλειας ενός τόσο νέου ανθρώπου, που νικήθηκε από τον καρκίνο, έχει προκαλέσει συγκίνηση και θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στο κοινό.

Η συνάδελφός και φίλη του μίλησε σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, και δεν κατάφερε να συμμαζέψει τα δάκρυά της, μιλώντας για εκείνον.

Υπενθυμίζουμε, πως ο νεαρός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, λίγους μόνο μήνες μετά την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα, Γιάννη Φλωρινιώτη (δείτε εδώ τι ανέφερε ο θείος του για το γεγονός).

"Έσπασε" μπροστά στην κάμερα η Γωγώ Γαρυφάλλου για το θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Αύριο θα γίνει η κηδεία του (δείτε εδώ πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του), και θα είναι σαν γιορτή, γαμπρούλη θα τον πάμε. Ο Νίκος ήθελε να γίνει αστέρι και έγινε το μεγαλύτερο. Να έρθετε όλοι, αν και πολλοί του γυρίσανε την πλάτη, ο Νίκος θα ήθελε να είναι όλοι εκεί.

Δεν θέλω να πω για την υγεία του Νίκου. Εγώ θέλω να εκφράσω τα παράπονά μου. Το σύστημα δεν του έχει φερθεί καθόλου καλά, ούτε του κύριου Γιάννη αλλά ούτε και του Νίκου. Ένας πολύ μεγάλος παρουσιαστής σε όγκο και το λέω με πικρία, δεν δέχτηκε ενώ του ζήτησε το παιδί από μόνο του και ήταν ένα από τα παράπονά του στις τελευταίες κουβέντες που κάναμε, ότι τι τους κάναμε και δεν μας θέλουν.

Εκεί θα εστιάσω στον Νίκο, ότι ήταν αδικημένος και όποιος ήταν δίπλα στον κ. Γιάννη, έτρωγε τον μεγαλύτερο ρατσισμό. Μας έλεγαν trash, δεν μας έδιναν σημασία και έχουμε ακούσει διάφορα. Την Άννα δεν την ενδιαφέρει, ενώ εγώ μες τον Νίκο είχαμε τις ίδιες ανησυχίες και παράπονα. Εγώ θα το παλεύω Νίκο μου, είμαι εδώ κι όταν θα δικαιωθώ θα ήταν σαν να έχει δικαιωθεί ο Νίκος. Η Άννα είναι πιο πολύ στα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με το Σάββα, για τον οποίο λένε, ότι δεν είναι και παιδί του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Εγώ ήμουν ερωτευμένη με το Νίκο και έτσι τον γνώρισα, αλλά ποτέ δεν προχώρησε και μείναμε οικογένεια», σημείωσε φανερά συγκινημένη στην κάμερα της εκπομπής και με δάκρυα στα μάτια.