Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη: «Δε σε ενέκρινα για τη Μαριλού...»

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για τον έρωτά του

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη: «Δε σε ενέκρινα για τη Μαριλού...»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Πάνος Μουζουράκης, παραχώρησε μία αποκλειστική και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, και την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γάμο του, αλλά και τη σχέση του με τη σύζυγό του, Μαριλού Κοζάρη, η οποία είναι πολύ καλή φίλη με τη δημοσιογράφο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δε δίστασε να πει τη γνώμη της για εκείνον, αλλά και να δείξει τη συγκίνησή της στην κάμερα.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κοζαρη και η συγκίνησή της

«Στην αρχή όχι, δε σε ενέκρινα. Σε θαύμαζα πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη, ήξερα ότι είσαι καλό παιδί, αλλά ένιωθα ότι έχεις μία "τρέλα". Καλή τρέλα. Και επειδή η Μαριλού είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ με τη δουλειά της, λέω αυτός ο άνθρωπος θα μπορέσει να τη φέρει στο κέντρο της; Κατάλαβες.

Με αυτό που είδα στην πορεία, έπαθα σοκ. Για αυτό καμία φορά πριν γνωρίσεις έναν άνθρωπο και τον δεις πως συμπεριφέρεται στη σχέση. Μπορεί να τον θαυμάζεις και να λες, αλλά ποτέ μην πεις την άποψή σου χωρίς να τον δεις πως συμπεριφέρεται. Βγάλατε ο ένας στον άλλον τον καλό του εαυτό», εξομολογήθηκε αρχικά στην κάμερα η παρουσιάστρια.

«Αυτή την περίοδο οι ώρες, που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες, αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι, ή η σχέση πάθαινε κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δε ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα» είπε ο τραγουδιτής, προκαλώντας τη συγκίνηση της συνομιλίτριάς του.

«Θα βουρκώσω αλήθεια. Από τη σχέση που έχω με τη φίλη μου είναι ωραίο να τα ακούει μια γυναίκα από τον άντρα της», σημείωσε η παρουσιάστρια.