Άννα Βίσση: Συγκίνηση στα γενέθλιά της - Αποκάλυψε την ηλικία της σβήνοντας τούρτα με την 91χρονη μητέρα της (Βίντεο)

«Μου εύχομαι να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Βίσση είχε τη χαρά να γιορτάζει τα γενέθλια της την Τετάρτη 20/12 με την απόλυτη Ελληνίδα star να κατακλύζεται στα social media από ευχές και χρόνια πολλά για τα 66 χρόνια της στη ζωή και τα επισήμως πενήντα στο τραγούδι.

Μέσα μάλιστα από μία ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε την εντυπωσιακή τούρτα της με το κεράκι που είχε το νούμερα 66 και στη συνέχεια του βίντεο έδειξε την ιδιαίτερη στιγμή που έσβησε την τούρτα με την 91χρονη μητέρα της (δείτε εδώ τη συγκίνηση της κόρης της Σοφίας για τη γιαγιά της).

Με το βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια εξέφρασε παράλληλα και την ευγνωμοσύνη της στον κόσμο που έσπευσε να της ευχηθεί για τα γενέθλια της τονίζοντας, πως κατάφερε να διαβάσει όλα τα μηνύματα.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση για τα γενέθλιά της

«Μεγάλωσα κατά ένα χρόνο ακόμα…Μου εύχομαι να ωριμάσω, να ξεχάσω και να θυμηθώ να συγχωρήσω και να κατανοήσω να υπηρετώ το τι ακριβώς είμαι και το τι θέλω να κάνω και να μην επηρεάζομαι από κανενός τη γνώμη όσο πιο σωστή η πιο ωραία φαντάζει να είναι από τη δική μου γιατί απλούστατα δεν είναι η δική μου … και η ζωή μου είναι δική μου!
Ευχαριστώ για τις χιλιάδες ευχές που μου στείλατε, τις διάβασα και τις χάρηκα Όλες!!!», έγραψε η Άννα Βίσση.

Ο δεύτερος γάμος, ο εθισμός της κόρης της στο αλκοόλ, ο Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια

«Θα ήταν γύρω στα 5-6 μου χρόνια γιατί τότε πρωτοάνοιξα το στόμα μου να τραγουδήσω. Η μάνα μου έλεγε “σςςς να τραγουδήσει η Άννα τώρα, λες και εγώ ήμουν η εντεταλμένη να γίνω η τραγουδίστρια. Η μαμά μου ήταν σαν να έβλεπε το μέλλον», είπε αρχικά ενώ συνέχισε αναφέροντας:

«Πρώτη φορά το κατάλαβα τη χρονιά που μάλωνα με τον Καρβέλα γιατί μου έδωσε λαϊκά τραγούδια και ενώ τον πολεμούσε αυτός μου είπε πρέπει να πεις και αυτά για να σε βάλει ο Έλληνας στην καρδιά του. Μετά από αυτό τον δίσκο ένιωσα ότι “την έκανα”», αποκαλύπτοντας στο τέλος τι έχει μετανιώσει, όσον αφορά την καριέρα της:

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω talent show και το έκανα, το μετάνιωσα, το έκανα με κίνητρο τα χρήματα. Προσωπικά το πλήρωσα, δεν ήμουν χαρούμενη όταν το έκανα».

Η εποχή που αποστασιοποιήθηκε από το Νίκο

«Ήταν μία ωραία, πικρή περίοδος. Ήταν ωραία γιατί ήθελα “να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου”. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν γιατί όταν τσακώνεσαι μισείς τον άλλον. Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον» (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο τους, το νυφικό που είχε επιλέξει να φορέσει τότε), αποκάλυψε ενώ αναφέρθηκε και στις επόμενες σχέσεις του μουσικοσυνθέτη λέγοντας:

«Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν».

Ο δεύτερος γάμος

«Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη αλλά και σαν άτομο. Γενικά αφότου έκανα τον πρώτο γάμο, άρχισα να φιλοσοφώ το θέμα του γάμου».

Ο εθισμός της κόρης της Σοφίας

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Μια δύσκολη περίοδος για εκείνην ειδικά. Πάλεψε με έναν δαίμονα. Έτυχε να ήμουν στην Αμερική τότε, που και να μην τύχαινε, θα πήγαινα, αλλά ο καθένας περνάει εθισμούς. Ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι; Νομίζουμε πάντα ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και γω κάτι μικροπροβληματάκια αλλά εντάξει, μικρά» είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στα εγγόνια της λέγοντας «Με βρίσκει το «γιαγιά» σε μια πιο χαλαρή στιγμή της ζωής μου», είχε πει η Άννα Βίσση πριν από δύο μήνες στο Τετ α τετ.